Láb-bicepsz napon hogy érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Lehet úgy hogy felváltva, tehát egy bicepsz gyakorlat, utána egy láb és így tovább, vagy csináljam végig egymás után az összes bicepszet és aztán az összes lábat?2014. jan. 6. 15:08
1/4 anonim válasza:
Én jobban szeretek leedzeni egybe egy izomcsoportot
2/4 anonim válasza:
Szerintem felváltva, mert míg bicepszezel, pihen a láb (fordítva is igaz) !
4/4 anonim válasza:
Ahogy neked jobb, saxxnak lehet hogy úgy jön be ha egyszerre egy egész izmot, másnak az a legjobb ha végig szuperszettbe edz le 2 izmot, nekem meg pl. az, ha van egy mell-bic, láb-váll vagy mell-hát edzésem, hogy megcsinálom az első gyakorlatot mellből, aztán elsőt hátból, másodikat mellből, másodikat hátból, stb... felváltva. Van akinek úgy jó, ha egy nagy izomra rászán egy egész napot és mellette semmi. Van aki egész testet edz, van aki húzó, van aki nyomó napot tart.
Próbáld ki mindenhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!