Alkalmasabb testtömeg növelésre a lent említett példa?
100% Premium Mass Gainer
Zsír 3.5 g
abból telített zsírsavak 2.5 g
Koleszterin 95 mg
Nátrium 340 mg
Szénhidrát 262 g
Élelmi rost 1 g
Cukor 13 g
Fehérje 53 g
Nos a szénhidrát tartalma jóval nagyobb mint pl a legtöbb tömegnövelőjé is (megnéztem miből hány grammot kell szedni meg miben hány gramm van stb) úgy is több. Kérdés, hogy előnyős ennyi szénhidrát vagy felesleges?
az egész szénhidrátrészből 13 gramm egyszerű cukor.
Nem osztom a véleményt veletek, (hogy cukorkupac) sztem igen alkalmas amiatt tömegnövelő és vékonyabb gyerekek ki tudják használni, a magasabb összetett szénhidrátot turmixban. Jobb mint a zablisztes meg szölőcukros szarok...
Bár kissé nagy a 300gramm feletti adag én fél adagot javaslok egy kis plusz fehérjével (10-15 grammal)
Oké, cukor kevés, de kinek kell ennyi ch?
Még a fél adag, 130 g ch is sok.
te sosem használtál tömegnövelőt Montez ennyi év alatt?
Érdekes 10 éve itták a gain fastot és nem sírt senki, hogy cukorhalmaz (és az tényleg az volt), nem is zsirosodott és jobban fejlődött és cukor beteg sem lett senki.
Amugy meg csak annyit mondtam, hogy nem osztom a véleményt, nem azt hogy kőbevésett dolog. De te nem kezdő vagy, a többiek sem, és sztem egy kezdőnek jobb egy tömegnövelő.
Az tény, hogy nem jó a fehérje arány.
Saxx azért mert egy kezdő vékonyabb embernek elfér. Egy kezdő vékonyabb emberkének nehéz annyit enni, hogy normálisan tömeget tudjon növelni,ha edzés után inkább több ch-t bevisz turmixba ráadásul akkor biztosabbra megy. Zsírosodni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!