Lányok - akik már régebb óta jártok konditerembe edzeni, mennyire vagytok erősek?
Ezt nézd meg világbajnok eröemelö és joformán meg sem mondod róla hogy sulyzos edzést végez:)
ma 16:55
te nekifutásból vagy ilyen hülye?
nem helyböl .
De nem nagyon függ össze ismerek egy srácot 60 kilo semmi izom nincs rajta és mégis 140 kilot nyom.
de most komolyan,be linkelsz egy 11éves gyereket /aki láthatóan súlyos testtartási problémákkal szenved/ de részt vett valami versenyen aminek a világbajnokság volt a neve de közben köze nincs hozzá.
kb minden második erőemelő versenynek világbajnokság a neve.
18 éves.
Mindegy az a lényeg nem függ szorosan össze az izomtömeg az erövel.
ja hogy a sulis osztálya a 11,azt hittem annyi idős.
így van nem szorosan függ össze,ebben legalább egyetértünk.
Az a baj hogy nem tudom mennyire számít jònak, de pl bicepszre most fogok 6- ròl 7 kg ra felmenni. Lábnyùjtás 20 kg, lábhajlítás szintèn. Áthúzás 12 kg. Tárogatás 7. Arnold nyomàs a jòl rèmlik 6. Fekvenyomásnál 25- el szériàztam mùltkor ....:D lehùzàs nyakhoz 25. Evezés 20-25.
Lábtolò 60.
Ilyesmik. Egyébként nem règ òta csinàlom rendesen, de azért nem tegnap edzettem elôször. Ezek átlag fizikumnàl jobb eredmények azèrt, de egyàltalàn nem nagy teljesìtmény. :D
Hát nem tudom, hogy neked hány ismétlésből áll egy sorozat, mert ha százakat csinálsz, akkor oké. De ha csak tízeket, tizenkettőket, akkor ez bizony átlag alatti teljesítmény.
Szerintem egy egészséges felnőtt férfi, aki még világéletében nem edzett, az is simán megcsinálja ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!