Montez, látom itt vagy. Tudsz ebben segíteni?
Hát figyu, végül is ki is elemezhetjük a a hozzászólás sorozatodat. Először is úgy jött le az egész, mintha egy hisztis kisgyerek nem kapná meg egyből azt, amit akar. Utána sértegeted a srácokat, hogy bezzeg a többire igen, de a tiédre mért nem. Ez eddig full hülyegyerekes. Aztán rosszul leírva a nevem ostobának nevezel,hát már elnézést, hogy reagáltam rá.
Persze mikor ketten is írják, hogy valóban gáz vagy, egyből behátrálsz, hogy hát én nem is, magyarázod a bizit. F..asza jellemre vall.:-)
Babám :D , úgy látom semmit se fogtál fel amit írtam.
Szerintem dirtboy nem húzott le (de te biztosan jobban értelmezel). Behátráltam? Úristen...lekéne állnom veled vitatkozni még vagy 20 oldalnyit vagy mi a mákot akarsz tőlem? :D. Na majd pont itt a neten kezdek vitatkozni egy idegen, de igen okos hölgyel :D. Te vagy a gyerekes nem én. Amúgy pedig ha valaki rosszul írja le a nevedet, azt nem nevezheted ostobának, max írástudatlannak, de te aki nem tud értelmezni... :D.
Persze majd Oriza az én pártomat fogja mi ?:D.
Ahelyett, hogy megosztanád velem a tudásod (mármint a kérdésre válaszolnál), csak játszod a királylányt...
Te szóltál be nekem először.
Na mindegy, azt hiszel amit akarsz, ha neked ettől jobb, akkor te sza.rtad a spanyol viaszt is, én tévedtem, neked van igazad, értelmezz mindeny úgy, ahogy neked jól esik. Mennyél oktass ki még pár kérdezőt :D
"Persze majd Oriza az én pártomat fogja mi ?:D. "
Ezt hogy érted, vagy mire írtad? Mert ezt nem vágom.
Ha nem lett volna igaza, nem állok a pártjára :)
És amúgy lelépett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!