Túl edzés lehet?
Figyelt kérdés
Otthon szoktam edzeni, kajám rendben van.tegnap lementem a terembe és elöte ittam egy scitec war machine-t, tribulussal meg kreatinnal. és eléggé kihajtottam magam ,mert a torkomban éreztem már a szívdobogásomat egyes sorozatok között. A mai napom úgy érzem magam mint egy kivert fasz. Döglödök és fől a fejem mintha lázas lennék. Izom láz az lett. Bepörgetett úgy hogy nem bírtam a sulyoknak ellenállni amíg nem kezd égni az izom. Túl edzés következménye?2014. jan. 3. 21:11
2/2 anonim 

válasza:

Hülye vagy ehhez az egészhez!
Fogadok, hogy ünnepek alatt csak verted a brét, aztán most akkor meg mindent bele!
Felénk is volt tegnap meg ma egy pár ilyen elmeroggyant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!