Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt építi be a...

Mennyi idő alatt építi be a táplálékot a szervezet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval mennyi időnk van ledolgozni a bevitt energiát, mielőtt zsírrá alakul. tudom hogy mindig az aznapi mennyiség számít oké vágom tiszta, de tegyük fel egész nap nyomattam, égettem a kcalt mint álat, kaja nem sok volt, és este bevágok mondjuk 2000 kcal-t. Nyílván nem ugyanaz mintha egész nap egyenletesen ettem volna. Oké tudom az is számít hogy miből lett bevíve, de ezt az oldalált akkor most ne nézzük. Tehát, az esti kaját mennyi időm van még másnap ledolgozni, mert nyilván visszamenőleg nem dolgozom le hiába mozogtam egész nap. Értitek a kérdést?

2014. jan. 3. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem értem, és nem is csak a kérdést nem értem, hanem azt, hogy mi értelme lenne ilyen hülyén csinálni a dolgokat?

Ez kábé olyan, mint a harcosok táplálkozása!

2014. jan. 3. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
csak egy példa volt te péló, látom szrt se sikerült megérteni tényleg.
2014. jan. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!