Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Myproteinnek megfelel az ON...

Myproteinnek megfelel az ON 100% gold whey adagolókanala?

Figyelt kérdés
Myproteint wheyt és micellar caseint vettem, de nincs a tasakokban kanál...a micellarnak a scitec 100% casein kanálját tudom felhasználni, a wheyhez pedig az ON kanalát,illetve gratis ként kaptam 250gramm BCAA-t, ezt hogy szedjem mennyiségileg?
2014. jan. 2. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem felel meg teljesen, meg kéne mérni az adagot. BCAA: tedd el szálkásításhoz.
2014. jan. 2. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Bammeg, mire én szálkásítok, addigra megpenészledik :D

172 cm magas és 64 kg vagyok...

2014. jan. 2. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Mehet most is, de tömegeléskor nincs sok értelme, ha nagyon el akarod használni, reggel, edzés előtt, után, alatt, és este is mehet, 5-10 gramm, amikor akarod.
2014. jan. 2. 22:34
 4/5 tap bela ***** válasza:

Minek tegye el, ha már kapta igya meg, de mivel ez egy ici-ke-picike adag akár a fehérjédbe is beleöntheted az egészet. De mivel edzés közben ásványvizet iszol (feltételezem), ezért azzal keverd össze.

A kanál esetében viszonyítási alap létezik csak. Mivel az on izolátum főleg, amit vettél my az meg koncentráum illetve casein, más és más fajlagos különbségek.

Az on kanál kb 30g-ot jelent abból a fehérjéből.

2014. jan. 3. 05:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! Mikor a legérdemesebb szedni a BCAA-t? Edzés közben, ahogy írtad is, meg még egy időpontban gondoltam, melyik legyen az? Mindkét alkalomnál 5gramm, az heti kb 50-60 gramm, szal elég lesz több mint egy hónapig.
2014. jan. 3. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!