Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan főzitek meg a rizset?

Hogyan főzitek meg a rizset?

Figyelt kérdés
A szénhidrát megtartása érdekében pont annyi vizet raktok a rizshez hogy megfőjön vele vagy sok vízben meg főzitek és utána csak simán leszűritek? Véleményen szerint az első megoldás a helyes de kiváncsi vagyok rá ti hogyan csináljátok.

2014. jan. 2. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Lényegtelen
2014. jan. 2. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha mért érték akkor úgy szokás, hogy 2x annyi víz mint rizs. Ha nemmért akkora rízst lepirítod,fölteszed a vizet forrni és szépen szakaszonként ráöntöd a rizsre.


Ilyet megg még sosem láttam, hogy valaki leszűri a rizst.

2014. jan. 2. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

(Én szakács vagyok)


Eredetileg úgy kell ,hogy olajon megpirítod a rizst (üvegesre) 2x víz mennyiséggel húzod fel (de a víznek forrónak kell lennie) és megvárod amíg felszívja fedő alatt a vizet!

2014. jan. 2. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt nem értem egyedül miért kell pirítani??
2014. jan. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!