35 évesen fittness modelkedni lehetséges még?
Egy kérdés merül fel bennem mindíg ilyen "nők" láttán mikor valaki rajong értük!.
"Dugni akarsz, vagy szkanderezni? "
Utolsó: Látszik hogy egyáltalán nem értesz az egészhez. Megnézted képen akiket előbb leírtam? Ne mond már azt hogy például Rajnai Réka nem nőies, vagy hogy túl izmos.
Kérdező, ha te nem érzed cikinek, akkor nyugodtan csináld. Ez csak a te dolgod, ha te attól éreznéd jól magad hogy ilyen versenyekre mész és nem is csak a helyezés számít akkor csináld. Sok sikert hozzá!!:)
Csak nevetek a válaszokon, de komolyan... Én indultam egy Amatőr fitness modell versenyen tavaly nyáron, vegyes volt a felhozatal, mivel amatőr, tehát nem ez a hivatása senkinek, DE mégis elindultam , mert ez egyfajta bizonyítás, vagy mérce, volt magam felé, nem mások felé, hogy jól csinálom e ? amit csinálok ! Iszonyat sokat tanultam belőle, hogy mit !? Soha többet nem indulok ilyen versenyen:) és azért, mert én igen komolyan vettem, nem volt tétje, de mégis ha már beneveztem nyilván rohadt sokat készültem rá... és mivel a 80 % a kaján múlt ez okay is, ezt mindenki tudja, amellett szar-rá hajtottam magam a teremben is, de élvezem csinálni a mai napig semmivel sem vettem vissza DE itt jön a kaja része, a tömegelés az ok, viszont én szellemi munkát végzek, emberek hada jön hozzám nap mint nap és én 6 hetet diétáztam, de azt szigorúan ( nekem elég volt bőven annyi) és ezt én soha többet nem vállalnám be . Lehet most leszólni, meg hurrogni, hogy akkor nem nekem való, valóban nem, a verseny része nem, mert kikészített, éhes voltam, nem tudtam koncentrálni, menekült mindenki előlem :O ezt csak azért írtam le, hogy ez az egész versengés annak való, aki össze tudja egyeztetni a munkájával , családjával ! Próbálj ki egy ilyen amatőr versenyt és meglátod ! A fitness modellek-nek ez az élete, hivatása.. biztos egyik másik dolgozik is mellette, de nem mindegy mit . ÉN nem áldoznám be egy ilyennek a gyerekeim, főleg ha kicsik és nem értik meg anyu miért idegbeteg :)
És én akikkel beszéltem a diéta alatt mindenki elviselhetetlenné vált :O
Jól van, 71%, elég egyszer elmondani, hogy nem jönnek be (bár azt se tudod, miről van szó), mert ez a hiszti inkább csak azt jelzi, hogy valami komplexusod van a témában. Azok szoktak így viselkedni, akik nem elég férfiak ahhoz, hogy egy kis fitnescsaj ne nyomja le őket. Csak ahelyett, hogy magukat próbálnák feljavítani, a másikat próbálják lehúzni. Undorító magatartás, de hát van, akinek csak ennyire telik.
On: kérdező, ha szeretnéd ezt csinálni, akkor csináld. Sportban nincs késő hobbiszinten, amatőr versenyzésen meg csak akkor gondolkodj, ha már elértél egy olyan szintre mind fizikumban, mind tudásban. Nem hiszem, hogy csökkentené az érdemeidet, ha mégsem állnál színpadra, amúgyis azt mondják róla, hogy tiszta fertő :D A versenydiéta meg valóban elég húzós.
71%-os, ne keverd már össze a fitnessmodellt és a profi hivatásos testépítőt te dement!
Keress már rá az említettekre, aztán realizáld, hogy messze nem azonos azzal, akiket te példának felhoztál!
Akikre te gondolsz, azok a valóban undorító, kokszos női testépítők, de nem fitnesmodellek szakikám.
Az, hogy neked egyből az ugrik be róla, csak azt mutatja, hogy dilettáns vagy és nincs jártasságod a témában. A baj ott kezdődik, hogy el is kezdesz róla vitatkozni, holott halvány lövésed sincsen a dologról. Olyan, mintha azt mondtad volna, hogy nem érted az F1 pilótákat, ugyan mi élvezetes van abban, hogy hatalmasra épített Monster Truck-okkal autókat törjünk össze, és földsáncon ugrassunk (mert kb. ennyi köze van a fitnesmodellnek a BB-shez). Írd már be ezeket a keresőbe, legyél szíves, és rá fogsz jönni, hogy a fitnesmodellek nagy része olyan csajok, akikre a naptáron, magazinban egyéb helyen veri a férfiak fele.
Ekkora barmot, mint a 71%-os idióta ritkán látni. Igazi gyökér vagy, ha kevered a modell kategóriát az izmosabb formát elváró pl bodyfitnesszel, a testépítő kategóriát nem is említve. Nagyon nem mindegy. És nem az volt a kérdés, hogy neked kisgyerek mi jön be.
Kérdező, nincs késő, szerintem vagy bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!