Fél év kihagyás után újrakezdem a kondizást? Érdemes már rögtön a kezdetekkor protein turmixot inni?
Figyelt kérdés
Régen kondiztam, és scitec whey professionalt ittam kiegészítésképp. Most fél év kihagyás után újrakezdem, azonban nem izomcsoportra koncentrált edzéssel, hanem átfogó átmozgató edzéssel, mert így hallottam, hogy így kéne.
Érdemes már rögtön az elején fogyasztani, vagy elég akkr amikor már csoportosítva edzek?
Köszi
2013. dec. 31. 21:31
1/3 anonim válasza:
Igen.
A kérdésed olyan együgyű, mintha azt kérdeznéd, hogy be kell-e tartani az étrendet pihenőnapokon...
2/3 anonim válasza:
Csak nem újévi fogadalom? :) Nemsokára jönnek dögivel szerintem a kezdő, újrakezdő kérdések... :D
3/3 testedző válasza:
igez ez természetes már elötte is elkezdhetted volna de ez már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!