Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik fehérjepor tartalmazza...

Melyik fehérjepor tartalmazza a legtöbb fehérjét?

Figyelt kérdés

Légyszi küldjetek hozzá linket is aki tudja

előre is köszi :)

2013. dec. 28. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ált az , amire izolátum van írva...
2013. dec. 28. 22:23
 2/11 clint ***** válasza:

pontosan... az izolátumok, vagy az ízesítetlen fehérjék..

mível sok van ilyen ezért nem linkelnénk, sztem te is utána tudsz nézni...

2013. dec. 28. 22:53
 3/11 tap bela ***** válasza:

A semleges natúr ízű izolátum.....

..... de azért nem ilyen egyszerű a kérdés?!?!

Mivel létezik mondjuk whey izoltáum, és létezik szója izolátum, meg elviekben létezik beef izolátum is....

De ha nézzük az aminoprofilt, akkor láthatjuk az EAA-k mennyiségét és összetételét is. többek között. Akkor már megint más a helyzet.

Személy szerint ezt tartom a lehető legjobb megoldásnak. Illetve .....

2013. dec. 29. 06:23
 4/11 tap bela ***** válasza:

A döbbentes az, hogy vannak, akik azt hiszik, mert DYM kreatint isznak, akkor totál más kreatint isznak, mint ha mondjuk myproteint innának. Ha a két terméket egymáshoz tennénk, és megállapítanánk, hogy miből áll az egyik és miből a másik, és ha az ugyan az, akkor az ugyan az.

Aztán vannak akik azt hiszik amcsik lettek azzal, hogy ON Gainert isznak.... Az már mellékes sokuknak, hogy a termék véleményem szerint sz-a-rt sem ér!!!!

2013. dec. 29. 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:

És jóval drágább...

Amúgy le kell lennie írva a mennyiségének, pl. 100 grammban 90 gramm fehérje van. Na ez már jó arány, pénzben meg drágább.

2013. dec. 29. 12:06
 6/11 A kérdező kommentje:
és az melyik amelyikben ennyi fehérje van ?
2013. dec. 29. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Scitec nutritionnál láttam a zero sugar iso micsodánál (hosszú neve van). Vagy az über milk picivel több. Csak ezek drága kategóriák.
2013. dec. 29. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
ne azt keresd amiben a legtöbb van hanem azt ami a legjobban fel tud szívódni és a legtöbb hasznosul belőle!! én Whey Protein Professionalt szedek és nagyon jó bátran ajánlom bárkinek ár érték arányában az egyik legjobb
2013. dec. 29. 13:23
 9/11 A kérdező kommentje:
tudom nem is nagyon akartam, azért azt venni amiben a legtöbb van, nekem 100% whey pro van 3kg
2013. dec. 29. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Én Myprotien Impact Whey-t használok.
2013. dec. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!