Létezik steviaval édesített fehérjepor (Lifetiltesen kívül)?
Nem rendelek attól az embertől, ezért érdekelne, hogy van-e még ezen kívül stevias fehérjepor, mert nekem nehezen fér bele az egészséges életmódba az aszpartámos stb fehérjepor.
22/L
A Scitec 100% Whey Proteinben (kék) és a Proffessionalban (piros) sincs azpartám.
Amúgy a stevia sem jobb, csak a marketingje...
Köszi a válaszokat!
Igaz, hogy nincs benne aszpartám, de van benne más pl aceszulfám-k és szukralóz, azok sem jobbak sajnos. A stevia legalább természetes.
szia! azóta találtál már vmit? engem is érdekelne (és az elvek is hasonlók:D)...
külföldi oldalakon olyan könnyen mondják, hogy ne legyen benne szukralóz meg stb., de nem tudom, mégis honnan lehetne beszerezni.
amúgy a lifetiltes cuccokban sem vagyok 100%-ig biztos, mer tigaz h stevia van benne, de egy csomó esetben le sincs írva a teljes összetevő lista. aztán meg még jön az is, h belőle kinézem, hogy teljesen mást ír le, mint amit tényleg belerakott...
Bár régi kérdés, de hátha valakinek hasznos:
Dymatize All Natural Elite Whey
Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Natural
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!