18 éves vagyok 3 hónapja járok gyúrni egy hónapja szedek creatort most rendeltem meg 8,8 kg jumbót utána venni akarok 5 kg fehérjét és 1 kg creatin monohidrátot ez így jó? Vagy tudtok jobbat ajánlani?
Creator egy szar.
Zöld Jumbo szintét
Fehérje+gyors ch jobb, plusz multivitamin, nameg az étrend!
Első a megfelelő étrend, utána jönnek csak a kiegészítők. Vitamin, ízületvédő, fehérje, edzés utáni ch.
Ez az alap, ha ez nem adott, minden más felesleges.
mért volt fölösleges cratort szednem ??
mért szar a zöld jumbó ?
minden reggel iszok egy multivitamont + calciumot
Azért volt felesleges, mert te még kezdő vagy!
Ha eddig normálisan csináltál mindent, akkor te mostanában állsz még át az átmozgató teljes testes edzésekről a kezdő osztott edzéstervre.
Neked jó kaja mellett még rohamosan kell tudnod fejlődni kreatin nélkül is. A kreatin ezen semmit sem fogd dobni!
De mondok jobbat; nem csak felesleges volt, hanem kifejezetten káros is! Most így is úgy is fejlődnél kreatin nélkül is, de majd ha később belassul a fejlődésed, akkor már nem tudod felturbózni azt egy kreatin kúrával, mert azt a patront már ellőtted öcsi!
Nem hallottál még a fokozatosság elvéről?
Ha nem fokozatosan csinálod a dolgokat, akkor nagyon hamar belassul a fejlődésed és már nem tudsz mivel rárakni egy lapáttal!
Hát persze, hogy komoly!
egy kezdőnek elég a jó táplálkozás, vitamin és edzés után egy tömegnövelő (vagy fehérje + gyors ch).
Ehhez hiába tenne hozzá bármit attól sem tudna már gyorsabban fejlődni. Sőt annak az a hátulütője, hogyha majd idővel belassul a kezdeti gyors fejlődése, akkor már nem tudja azt mivel fokozni! Nem tud rádobni még egy lapáttal!
De ezt írtam le az előbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!