Írnátok pár *recept*-et, hogyan csináljam a csirkemellet szállkásítás alatt? Mert már nagyon unalmas, ahogy én csinálom . ( ( (
Én este bepácolom ilyen viillámpácos cuccba gyros-os a legfinomabb :)
esetleg befűszerezed dobsz rá zöldségeket és be a sütőbe :)
Egyél sült oldalast ha unalmas a csmell.
Amúgy tekerd baconbe, süss hozzá bacont és mondjuk répa csíkokat só-bors-fokhagymapor + oliva olajjal.
Ne legyen már unalmas a kajád amikor bármilyen húst és zöldséget ehetsz jóformán.. bármilyen fűszerezéssel! :)
A villámpácok jó választás, már annyi félét lehet találni a boltok polcain, és nagyon jók (a lucullus fűszerek árban és ízre is rendben vannak).
De akár te is kísérletezhetsz otthon :)
Olajat nem feltétlen kell használni, ha van tapadásmentes teflon serpenyőd. Egy kis víz alá elég, letakarod, megpárolódik(ha kell, pótolsz egy kis vizet) és ha megfőtt, elfőzöd a levet és megpirítod, ennyi.
Nem, mert nem sütöd ki belőle a lelket :)
Én szálkásítás alatt nem mindig rakok alá olajat (oliva olaj, v kókuszolaj), anélkül is ugyanolyan nekem.
Ugyanaz :D Ha megolvad a serpenyőben, akkor már olaj :)
De szerintem egyáltalán nem rontja el az ételt, ha zsíradék helyett vizet öntünk alá, ugyanolyan lesz a végeredmény. Nem kell túlsütni, ennyi a titka.
Még egészségtelen is lehet zsír nélkül enni a csirkemellet. Abban gyakorlatilag nincsen zsír, csak fehérje.. Zsírszegény táplálkozás meg szívás(nak tűnik).
Kókuszzsír, ezzel egyetértek!
Annyit fogtam fel belőle, hogy fokhagymaaa.. Izgalomba hozott :D
Tápi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!