Hogyan fogyasszam lefekvés előtt a túrót, hogy lecsússzon? (szállkásítás) tobbi lent
Figyelt kérdés
Vagyis nem tudok belőle megenni annyit amennyit kéne..valamivel nem lehetne ízesiteni vagy valami,hogy meg tudjam enni? mert ha pusztán eszem..egyszeruen nem tudom lenyelni olyan szar..2013. dec. 25. 19:33
1/11 anonim válasza:
Próbáld ki fehérjeporral ízesítve, pl. csokis porral. Csak tipp, fogalmam sincs milyen.
2/11 anonim válasza:
Proteinnel,esetleg,ha nagyon nem megy akkor kazein.
4/11 anonim válasza:
Igen, egy finom fehérje feldobja. De jo meg az édesítő, aromák, fahéj, natúr kakaópor, vagy csináld meg körözöttnek és egyed paprikával. Utolsó étkezésnek viszont nem jó ötlet a rizs, inkább csirke és jó sok zöldség menjen!
5/11 anonim válasza:
-citromhéj
-fahéj
-fehérjepor
-kakaós por
Ha nem megy, akkor: kazein tápkieg.
Vagy csirke+zöldség(este már nem kell rizs).
6/11 anonim válasza:
Én kevés proteinport vagy joghurtot szoktam hozzáadni.
7/11 anonim válasza:
fahéj, narancs héj, citrom héj, kakaópor, aromák, vanília,
körözött, kapor, petrezselyem
8/11 anonim válasza:
mielőtt megeszed, vedd ki a tamponod...
9/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok,te vadbarom.
2013. dec. 26. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!