Segitenétek étrendet összeállítani egy 12 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb. 1 éve edzem és pár hónapja eszek úgy hogy reggelire zabpehely- tízóraira: teljes kiőrlésű kenyér- ebédre: 2 szelet csirkemell- vacsorára: 2 szelet csirkemell+ egy kis tál rízs+ egy kis zöldség. Az lenne a kérdésem, hogy ez így jó lesz vagy ki kéne számolni pontosan, hogy miből mennyit? És ha ki kéne számolni legyetek szívesek megmondani hogy hogyan mert néztem már több oldalon, de nem igazán értettem. Köszi!2013. dec. 29. 20:58
1/7 anonim válasza:
ha nem érted akkor kezdj el szövegértést tanulni és ne a kondin gondolkozz.. mert ez így is csúnyán beégés amit most elmondtál.. a tudás hatalon;)
2/7 anonim válasza:
Első: mire célzol? Most ezt nem értem. 12 évesen ez teljesen jó, hogy odafigyel a kajára. Ha gondolod, akár kiszámolhatod a makrotápanyagokat is, de csinálhatod lazábban is.
Edzés: remélem saját testsúlyos edzésről van még csak szó.
3/7 A kérdező kommentje:
Saját testsúlyos edzésről lenne szó+ thai box. A célom az hogy tudjak még többet fejlődni, bár így is egész jól haladok.
2013. dec. 29. 21:07
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez így jó lesz?
2013. dec. 30. 11:28
5/7 anonim válasza:
Jó lesz. Egy vitamin jó lenne még mondjuk.
6/7 A kérdező kommentje:
Szedek Mega Daily One-t naponta 2-szer. Meg van C-vitaminom is. És köszi a segítséget!
2013. dec. 30. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!