Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo professional, és rengete...

Jumbo professional, és rengeteg tojás, hús, stb. mellé milyen szteroidot lenne érdemes alkalmazni, hogy gyorsan jöjjön az erő és az izomtömeg?

Figyelt kérdés
Tablettásra gondolnék leginkább.
2013. dec. 29. 14:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
emberek,nézzétek már át a biokémiánál tanultakat mi,mikor,hogyan,miért történik!! a szteroid a legrosszabb megoldás(?) ,amit most választhatsz.....
2013. dec. 31. 22:32
 12/13 szopcsecs válasza:

ne legyél idióta! az ilyen szarok semmit nem érnek.. ha abbahagyod a szedést,hiába edzel,akkor is leeresztesz mint egy lufi..

légy férfi b*szki!! :)

én is egy "érzelmi hullám" miatt kezdem el edzeni. és nem ilyen sz@rokat szedek.

kis motivácio:(remélem nem késő) -Csak az ERŐS tudja a szenvedés is a saját hasznára fordítani.

2014. febr. 24. 18:26
 13/13 A kérdező kommentje:
végül is ujra kezdtem naturál módon. nem szedtem semmi olyat be. csak a sima ennivalókat. :)
2014. febr. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!