Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo professional, és rengete...

Jumbo professional, és rengeteg tojás, hús, stb. mellé milyen szteroidot lenne érdemes alkalmazni, hogy gyorsan jöjjön az erő és az izomtömeg?

Figyelt kérdés
Tablettásra gondolnék leginkább.
2013. dec. 29. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

b -vitamin komplex

van tablettás és kapszulás kiszerelésben is, patikában árulják, recept nélkül, kiváltható.

ez majd megnöveli az étvágyad.

2013. dec. 29. 14:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi. :) majd ezt is veszek. :) de kimondottan szteroidra gondolok. :)
2013. dec. 29. 14:53
 3/13 Galaxis. ***** válasza:
akkor ne tablettát szedj. Nézz utána injekciósoknak inkább mert sokkal hatásosabbak és nem cseszik szét a májadat, vesédet meg mindent... (annyira) :D
2013. dec. 29. 15:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Szedjél danabolt és mellé nyomjál Sustanon-t hízni biztos hogy fogsz de az nem csak izom lesz arra készülj fel de ezek mellett kőkeményen kell edzeni és utána is tehát ha ezt nem tudod végrehajtani felesleges belevágni az egészbe és nagyon sokat igyál a májad miatt...

Ja és a levezetés legyen meg!

2013. dec. 29. 15:48
 5/13 A kérdező kommentje:
átlagosan 3-4 liter vizet nyomok be egy nap. azzal nincs gond. a danabol tényleg erős a májra. stanazol milyen?
2013. dec. 29. 16:30
 6/13 Galaxis. ***** válasza:

ne szedj ilyet, azokat megértem akik profi szinten űzik de ők tudják is, hogy mit miért.

Te meg nőj fel ezekhez a szerekhez!

2013. dec. 29. 16:45
 7/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy és hogy mennyi ideje sportolsz ,de nem sokáig fogod ezt a sportot űzni ha szteroidozol :(
2013. dec. 29. 17:11
 8/13 oldfirehand95 ***** válasza:
Július 1-je óta a tanácsadás is büntetendő, itt nem fogsz normális tanácsot kapni. Testmester.net-en kérdezzél.
2013. dec. 29. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Tudod mire jó a szteroid? A szomszédom szteroidokat szedett (mentős haverjától megbízható szteroidot). Szép nagy karja van és kétszer nagyobb mint az enyém. Mégis kétszer erősebb vagyok nála.... A szteroid csak felfúj és még károsítja a szervezeted is. Csak gratulálok hozzá, ha megveszed.
2013. dec. 29. 21:12
 10/13 A kérdező kommentje:
eddig naturál voltam. csak volt egy kis érzelmi vihar az életemben,és sem enni sem inn sem edzeni nem bírtam..... -12 kg...... muszály összekapnom magam,ezért érdekel.
2013. dec. 30. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!