Mi a jelentése a Veni. Vidi. Vici nek? Akik hallottak már Zyzz ről azoknak ismerős lehet.
Figyelt kérdés
#Veni. Vidi. Vici
2013. dec. 29. 13:27
21/30 anonim válasza:
"Olyan hihetetlen műveletlenségre vall, hogy ha valakinek erről az idézetről egy agyonkokszolt testépítő jut az eszébe"
Mert az k urv@ nagy műveltségre utal ,ha egy halottról hadováltok összevissza úgy ,hogy nem tudtok róla semmit.
Többet élt a 21 éve alatt ,mint amennyit itt sokan mások fognak. Halottról jót vagy semmit!
Aki nem ismerné: /watch?v=_FZ_paQZ1Lo
23/30 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, lehet, hogy egy idióta volt, lehet, hogy kokszolt ivott dorgozott, de ha már csak egy fiatalt is rávett, hogy foglalkozzon magával ne chipset zabálva poshadjon a tv előtt hanem menjen le a terembe, akkor már elért valamit az életében.
24/30 anonim válasza:
sok nymorék itt ve-ri magát hogy kox.os,bu*i stb.:D hát csak elmondanám nektek hogy naponta annyi nőt ba-z.ott meg amennyit ti az életetekbe összesen se fogtokxDD és testetek se lesz olyan,mint neki.
25/30 Pap Milán válasza:
Csak sajnálni tudom azokat akik lenézik, lehordják zyzz-t. Nektek csak annyit üzennék hogy sohasem lesz olyan életetek mint neki. Az a helyzet hogy 22 év alatt több csajt szedett fel mint ti az egész életetekben fogtok.
U mirin brah?
26/30 APBT válasza:
Ennyi írigy embert! Zyzz az csinált és akkor, amikor ő akarta! Azt hiszem sokan szeretnénk így élni...
27/30 anonim válasza:
Nyilvánvalóan 3 év alatt ilyen esztétikus testet kox nélkül nem lehet létrehozni. És akkor mi van? Minimum fél millió ember mozdult meg Zyzz példájára, elkezdett edzeni és nem a mostani generáció szennyedék szokásait folytatják. Jobb lenne, ha az a sok ember a gép előtt döglene meg nonstop zabálna? Szerintem nem. Amúgy ti azt hiszitek hogy a kox majd megnöveli az izomzatot gyúrás nélkül vagy mi? Úgy beszéltek Zyzzről mintha egész nap döglött volna és a kox valami csodával határos módon kifosták a testét. A következő kérdést hallhatom?
28/30 anonim válasza:
Nos elhordhatjátok Zyzz-t hogy kokszolt , meg hogy nagyképű köcsög volt stb. (és ebbe benne van némi féltékenység is sztem) DE !!!!! Ő tudott példaképet mutatni ,ha nem is a kondizásban de az élethez való hozzáállásban mindenképpen, úgy élte azt a rövid életét ahogy ő szerette volna .És ezért is követik olyan sokáig , hisz meg merte azt amit mások nem : élvezte az életet úgy ahogy kevesen. RESPECT (Veni Vidi Vici)
29/30 Matekk001 válasza:
A testépítés szégyen foltja? B*zi? Ti mikor foktok ennyit elérni mint ő 24évesen ? Engem is az ő videó motiváltak az edzésre és hogy egyáltalán mozogjak . Ő lett a példaképem :) De sajnos eltávozott már közölünk.. De fenntről figyel és azt akarom büszke legyen :) Veni Vidi Vici bro :*
30/30 Wescone válasza:
Komoly? A "Veni, vidi, vici"-ről ez a lúzer jutott eszedbe? Vagy ennek kapcsán kellene másnak emlékezni e mondásra?... Erre a fazonra sokkal jobban illene a "Jöttem, pörögtem (egy keveset), meghaltam" kijelentés. Nem csak a húsz éveseké a világ - tartja a mondás, vannak további fázisai az életnek amelyeket érdemes megélni. Evvel az emberrel tulajdonképpen a modernkori természetes szelekció végzett - gyenge volt, elhullt. Béke poraira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!