Mi a jelentése a Veni. Vidi. Vici nek? Akik hallottak már Zyzz ről azoknak ismerős lehet.
Figyelt kérdés
#Veni. Vidi. Vici
2013. dec. 29. 13:27
3/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2013. dec. 29. 13:33
4/30 anonim válasza:
Nekem azt mondták "jöttem, koxoltam, meghaltam". Akkor nem ez?
5/30 anonim válasza:
Arra a bzi zyyzz-re aztán nagyon igaz.. :D kis kokszos geczi volt... aztán kinyúvadt.. ennyi.
Egyébként az utolsó írta jól :)
6/30 anonim válasza:
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin nyelvű szállóige, jelentése: „Jöttem, láttam, győztem.” A hagyomány szerint mindössze ennyit tartalmazott Julius Caesar senatusnak küldött hadijelentése a Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontoszi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában.
Olyan hihetetlen műveletlenségre vall, hogy ha valakinek erről az idézetről egy agyonkokszolt testépítő jut az eszébe, hogy inkább nem is kommentálom.
9/30 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, ami a hatosnak...
10/30 anonim válasza:
Buzyzz -_-" a testépítés egyik szégyenfoltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!