Mi a jelentése a Veni. Vidi. Vici nek? Akik hallottak már
Zyzz ről azoknak ismerős lehet.
#Veni. Vidi. Vici
11/30 A kérdező kommentje:
Mi az hogy szégyen foltja? Ha Aziz "Zyzz" Shavershian nem csinálta volna a testépítést sok ember nem foglalkozna a testével. Zyzz extrém ektomorf volt és megmutatta hogy ez nem akadály, én 2 éve járok terembe odafigyelek a kajálásomra és ez mint Zyzz miatt. És nem a koxolásba halt bele hanem szívbeteg volt, és ha egész életében ül és TV t bámul akkor is meghalt volna 20 valamennyi évesen. Nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy ócsároljátok.
Jah, megmutatta, hogy nem akadály ha ektomorf vagy, csak koxolnod kell, tényleg nagy érdem :D
2013. dec. 30. 19:26
13/30 A kérdező kommentje:
[link] Tessék ezt olvasgasd mielőtt ítélkezel.
Buzyzz egy önimádó nyomorult volt, akinek munkásságát inkább nem is kommentálnám bővebben, hiszen az kimerült a jutyúbra feltöltött feszengős videókban, edzeni egyben sem láttam, de lehet, hogy csak én kerestem rosszul. Igazán büszke lehetsz magadra, ha ezt a patkányt a példaképednek nevezed. Amúgy meg a lifetilt oldalt hagyjuk a csudába, azt szintén egy féreg vezeti, szóval zsákutcába jutottunk.
2013. dec. 30. 23:03
Extrém ektomorf? és? sok más naturál testépítő az, aki jól is néz ki. az a jó, hogy azt ehetsz amit akarsz, szinte aeroboznod sem kell.Majdnem, hogy a legjobb genetika a hobbi gyúrósoknak, mert viszonylag szálkás fizikumot tudnak felmutatni vele.
Az meg hogy koxolt, hagyjuk már.. közbe tolta is a party drogokat. azt csodálkozol hogy meghalt :D?
2013. dec. 31. 06:24
Csak egy magamutogató bazári majom volt ez a gyerek, kismillióan értek el hasonló, vagy nagyobb fejlődést, csak ők nem jutnak el az emberekhez, mivel csendben élik a normális életüket. Itt a kategóriában is kb egy tucatnyi ember van, akik kapásból jobb példaképek lehetnének, mint az a nyomorult.
Aki meg azt mondja, hogy ha utálják, akkor biztos jól csinál valamit, az olyan szinten visszamaradott a gondolkodásban, hogy másszon inkább vissza az algák közé.
2013. dec. 31. 11:32
17/30 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van kérdező. Aki önimádó nem, azért edz, hogy tele legyen vele a youtube meg az internet a fél pucér képeivel. Az meg, hogy élvezni az életet. Drogok és szteroid nélkül is lehet élvezni az életet és talán nem a 20-as éveidben halsz meg.
2013. dec. 31. 16:10
Jézus atya úr Isten!!!! Ettől a videótól most tartós agykárodosást szenvedtem. Komolyan ez a ... (halottakról vagy jót vagy semmit, tudom) ezernyi fiatal példaképe?
2013. dec. 31. 17:36
Zyzz szteroidozott, de soha nem mondta hogy nem. Nem mint a többi ember.! Zyzz elmondhatta magáról hogy győzött.! És azok akik azt mondják hogy egy szteroidos senki volt, azt megnézném most hogy nézz ki most, és menyit ér el 3 év alatt. Zyzz jött, látott és győzött.!
2014. márc. 2. 20:59
Kapcsolódó kérdések: