Olcsó fehérje létezik?
Eddig a Fullforce: MPM MIXED PROTEIN MATRIX
termékkel szemezgettem, mert 1kg 3390ft és 43 adag van benne. (eddig eszt láttam a legolcsóbbnak). De van valami ennél is olcsóbb fehérje ?
A kérdező nem hülye sztem csak nincs 18ezre megvenni a nagy kiszerelést ennyi... az éves kondibérlet is jobban megéri a havinál, mégse hülye aki nem azt veszi...
Viszont igy nem látom értelmét az egésznek kedves kérdező, ugyanis ha nincs normál kajád ami nem szendvics és hasonlók, és normális edzésed addig az olcsóbb fehérje is csak kidobott pénz, azt javaslom egyelőre hagyd ezt a sportot mert csak csalódást okoz majd...
még marad olyan megoldás hogy haverjával vagy valakivel közösbe vesznek egyet aztán megegyeznek hogy ki mennyi részt kér annyit fizet.
ezt csak úgy megjegyeztem mint lehetőség,egyébként meg így tényleg nincs értelme megvenni.
egyrészt fejlődés sem lesz ilyen kevés fehérjével másrészt meg ilyen kevés fehérjét nem kéne kiegészítő segítségével bevinni, hisz ez benne van 230gramm csirkemellben.
56g fehérjéhez nem is kell, 2 étkezésből simán beviszek annyit. :D
Viszont 56g fehérje semmire nem elég. Legyen meg a napi 2g x testsúlynyi. Magyarán egy 70 kg-s embernek napi 140g fehérje kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!