Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olcsó fehérje létezik?

Olcsó fehérje létezik?

Figyelt kérdés

Eddig a Fullforce: MPM MIXED PROTEIN MATRIX

termékkel szemezgettem, mert 1kg 3390ft és 43 adag van benne. (eddig eszt láttam a legolcsóbbnak). De van valami ennél is olcsóbb fehérje ?

2013. dec. 28. 11:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56 gramm egy átlagembernek kevés, kivéve ha 28 kiló vagy!
2013. dec. 28. 12:37
 12/16 clint ***** válasza:

A kérdező nem hülye sztem csak nincs 18ezre megvenni a nagy kiszerelést ennyi... az éves kondibérlet is jobban megéri a havinál, mégse hülye aki nem azt veszi...

Viszont igy nem látom értelmét az egésznek kedves kérdező, ugyanis ha nincs normál kajád ami nem szendvics és hasonlók, és normális edzésed addig az olcsóbb fehérje is csak kidobott pénz, azt javaslom egyelőre hagyd ezt a sportot mert csak csalódást okoz majd...

2013. dec. 28. 13:06
 13/16 dirtboy ***** válasza:

még marad olyan megoldás hogy haverjával vagy valakivel közösbe vesznek egyet aztán megegyeznek hogy ki mennyi részt kér annyit fizet.

ezt csak úgy megjegyeztem mint lehetőség,egyébként meg így tényleg nincs értelme megvenni.

egyrészt fejlődés sem lesz ilyen kevés fehérjével másrészt meg ilyen kevés fehérjét nem kéne kiegészítő segítségével bevinni, hisz ez benne van 230gramm csirkemellben.

2013. dec. 28. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:

56g fehérjéhez nem is kell, 2 étkezésből simán beviszek annyit. :D

Viszont 56g fehérje semmire nem elég. Legyen meg a napi 2g x testsúlynyi. Magyarán egy 70 kg-s embernek napi 140g fehérje kéne.

2013. dec. 28. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
56 gramm fehérje naponta???bmeg a reggelimbe több van:D
2013. dec. 28. 14:49
 16/16 anonim válasza:
Érdekes..A fehérjét a kaja mellé szokás belőni,amennyi fehérje hiányzik még az étrendből,annyival pótoljuk. És mi van akkor,ha neki épp 20 gramm hiányzik? Én is csak napi 30 grammal bővítem,mert meg van mellé a rendes étrend..
2014. febr. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!