Az alacsony androgén hatású szteroidok alkalmazása után is szükséges hormon visszaállítók használata?
Tudomásom szerint a legkeesebb androgén hatással a Stanozolol, ill. Winstroll szerek bírnak; a hamisítványoktól mst tekintsünk el, vegyük úgy, hogy mindkét változat (pirulás / ínjektálható) eredeti.
Egy 8 hetes kúrát követően is szükséges a Hcg levezetés?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Akkor gyakorlatilag egy 200 szemes Stanozolol kúrát is Hcgvel kell zárni?
Sokak szerint ez semmi adag és nem szükséges.
Érdekelne egy igazi tapasztalt ember válasza...
b
Nem használtam.
De dietetikát oktatok így ezt a témát is át kellett venni.
A beágyazódás után kéne termelődnie,de ezek a szteroidok blokkolják így valamivel elkel indítani így mindenféleképp kell a hcg.
Bocsi, de szerintem eléggé konkrétan megfogalmaztam a kérdésemet, bár lehet van benne egy-két olyan szó amit talán nem értetek...
Fogalmazzunk még konkrétabban:
Egy 200 szemes, 8 hetes Stanozolol kúr után szükséges hormon visszaállítók pl.: Hcg alkalmazása?
Ja és lehet "szánalmas" meg hasonló szavakkal próbálni megsérteni, de em fog menni mert nem én vagyok aki kokszolni akar... Köszi az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!