Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, ti mennyi időt...

Testépítők, ti mennyi időt töltötök kondizással?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és szeretnék elkezdeni kondizni. Korábban élsportoltam, csak egy sérülés miatt abbahagytam és most szeretném elkezdeni a testépítést. Időben nem tudom, hogy belefér-e suli mellett. Most vagyok 11-es gimnazista és hát elég fontosak az eredmények, mert tovább szeretnék tanulni. A héten 4-szer van 8 órám (igazából csak 2szer, csak sz*r az órarendem és ezért a másik két nap van 1-1lyukasórám). És hát az érettségi is közeleg. Gondolom heti 3 edzés kéne ami kb 1-1,5óra lehet, ebből mondjuk a pénteki nem probléma, csak hétközben nem tudom, hogy hogyan oldom meg. Esetleg velem egykorúak nektek belefér a kondizás suli mellett? Annak meg gondolom nincs sok értelme, hogy ha van időm akkor megyek, ha nincs akkor nem megyek. Meg gondolom, a kaja csinálás, kiméregetés is elvesz időt ( anyukám főz, de nem testépítős kaját:D , nem akarom az én macerámmal terhelni, meg amúgy is szeretek főzni, csak ez is levenne időt). 17/f
2013. dec. 26. 00:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én hetente 4-5x megyek, egy edzés kb 1 óra.

És igen, reggel egy fél/háromnegyed órával korábban kelés, kaja csinálás, kajálás, csomagolás.

Viszem suliba a shaker-t is, benne már a fehérje + gyors ch.

Ebből a 4 napból 3x van 7 órám.:) megyek egyből a terembe, 15:17-es buszt érem csak el, 4kor kezdek kb edzeni, fél 6-6 között érek haza.

Edzés után elszörcsögöm a turmixot, hazaérek, csinálom a kaját.

Amúgy meg most vagyok végzős.:) Eddig belefért, nem volt gond... bár most ellustultam, de nem edzés miatt.

18/l

2013. dec. 27. 19:43
 12/12 Pretty_Fighter ***** válasza:
Nekem sokkal jobban belefér az időmbe,mint az élsport.Ahova heti 4-5× jártam és messzebbre és az edzés is hosszabb volt.És sietni kellett rá,mert konkrét időben volt ugye.A konditerem viszont itt van-7perc gyalog-heti 3× megyek általában 1ó15p körüli időt vesz igénybe.A kajánál meg megmondtam anyumnak,hogy miből mennyit csináljon nekem.Egy kis rizs meg egyszerű hús stb nem nagy teher.
2014. febr. 21. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!