Ki a legnagyobb testépítő?
Figyelt kérdés
Tömegre gondolok. Szerintem Marcus Rühl. Mindegy, hogy olyat mondodotok, aki már nem versenyez.2013. dec. 23. 23:32
21/23 anonim válasza:
Semmilyen versenyed nem lesz,pláne nem testépítő!Akkor nem itt írogatnál!Max matek verseny :D Válaszolj szebben mert,én nem írtam ilyen durván!Legközelebb ilyet írsz jelentem!!
22/23 anonim válasza:
Szigoru vagy nagyon kis kancso.nezd meg a kepeimet aztan utana akramoljal itt nekem.majd meglatod de meg mien verseny lesz.szoljal vagy ha esetleg akarod irok privatot kuldok kepet h meggyozodhes
23/23 anonim válasza:
Az aki jó testépítő,az nem ír ilyet amit te!Ha tényleg értenél hozzá nem olyan nevekről beszélnél akik vizel telenyomják az izmukat!Ha te komoly testépítő vagy és felépítettél 1 komoly testet és ahol edzel összehasonlítanának 1 olyannal aki fele annyit sem fektet az egészbe,de nagyobb tőled ,mert tele nyomta magát azzal a viz megkötős injekciókal,és azt mondanák rád hogy,te kevés vagy hozzá,ő "izmosabb" miközben te tudod hogy mi a szitu,hát megnézném hogy esne a lelkednek.Ne kiskancsóz itt nekem.Ezzel csak a saját magad járatod le.Szájkaratés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!