Ki a legnagyobb testépítő?
Figyelt kérdés
Tömegre gondolok. Szerintem Marcus Rühl. Mindegy, hogy olyat mondodotok, aki már nem versenyez.2013. dec. 23. 23:32
11/23 anonim válasza:
Jean Pierre Fuxro, Marcus Ruhl,NASSER EL SONBATY EZEK HÍRESEK VOLTAK ARRÓL HOGY HASZNÁLTAK SYNTHOLT.Ráadásul tele arányproblémákkal és ha jól emlékszem 2005-től kb -2 pont a nagy hasra-Nekik meg elég nagy volt,még behúzva is.Ere azért nem lehet válaszolni ,mert ez nagyon összetett kérdés.Ha olyat hasonlítasz össze,aki jobban vigyázott a arányokra kevésbé vizesebb,és egy nagyon aránytalan de nagy viszont vizesebb meg nagy a hasa ez így nem tiszteséges,mert aki arányosabb de lehet ha ő sem figyel az arányokra csak azt nézi hogy nagyobb legyen akkor lehet meg is előzi.Sokat kivesz az emberből a kis has és az arány meg a zsír és a viz csökkentése.Marcus Rühl nyomot syntolt és híres volt az aránytalaságával.Nem volt tricepsz izma szinte "sérülés miatt".Láttam olyan videókat ahol kifütyülték a syntol miatt mert nagyon látszik,Bicepsz,váll ,comb.Ezeket szúrja.
12/23 anonim válasza:
Linkeld mar be a videot ha tudod egyebkent nasser eleg durvan szimetrikus volt.ruhl se aranytalan sztem mindene a helyen foleg vall
13/23 A kérdező kommentje:
A magasság is rengeteget számít, azt kérdeztem ki a legnagyobb darab, nem számít, mivel érte el amíg nem zsírtömeg miatt nagy.
2013. dec. 24. 19:34
14/23 anonim válasza:
Hát persze!Majd karácsonykor azt fogom keresni egy 16 évesnek,mert belecsöppent valamibe,és nem érti az egész sport LÉNYEGÉT.Most jön az hogy 30 éve edzel!Tudom!Olvas is néha akkor és nem állítsz hülyeséget.A syntol nem szteroid.Még annak is kevés.Vizet köt meg az izom közt,és olyan mint "ha" az lenne,és azokat akarod olyanhoz hasonlítani aki tényleg nyomta tisztességesen.Akkor Bob Sapp győzött,mert nagyobb mint akiket felsoroltatok,és ő kb 180kg körül mozog. Tudok még 200kg körüli testépítőröl.Akkor most mi lesz a kb 140kg körüli Marcusal?Gondold át mielőtt írsz!!!
15/23 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem ki legnagyobb és legjobban kinéző testépítő. Szimplán kiváncsi voltam rá ki a legnagyobb ember tömegre, magasságra úgy, hogy nem elhízás miatt. Nem mondanám magam testpépítőnek, nem is edzek 30 éve de szerintem ahhoz nem kell, hogy fel tegyek egy kérdést kiváncsiságból. Egyébként sem kért meg senki, hogy keresgélj nekem karácsonkor, elég lett volna nem válaszolni a kérdésre...
2013. dec. 24. 20:21
16/23 anonim válasza:
Mondanál egy nevet kedves 36%-os?
kíváncsi lennék, hogy ki az az ember, aki 200kg -ot nyom alacsony testzsírszázalékkal
egyébként bob sapp nincs 180kg.. 149 kilós és abból is elég sok a zsír
szóval még nem bizonyítottál semmit, nem kéne Marcust meg Ronniet nagyon leírni, mert konkrétan nem tudsz mondani náluk nagyobbat.
17/23 anonim válasza:
Bob Sapp pedig még csak nem is testépítő és izomtömegben utol sem éri Ronnie Colemant vagy Marcus Rühlt.
Akkora hülyeségeket írsz.. pont neked kéne elgondolkodnod mielőtt írsz valamit.
18/23 anonim válasza:
Nem a kérdezőnek szólt a válasz hanem az előtt lévőnek 65%.Bob Sapp nem testépítő de a kérdező azt kérdezte ki a legnagyobb darab és mindegy hogy érte el.Ronnie Coleman volt eddig a legnagyobb testépítő.De itt a kérdező azt mondta mindegy hogy érte el.Ez a lényeg ,hogy valami határt kellene szabni.Bob Sapp 180 kg és még több is néha néz utána és ne írj már hülyeségeket.Ha ezt elovastad van oyan h google írd be és olvas el pár oldalt ezzel kapcsolatba de ne fórum oldalt olvas ahol hozzád hasonló iteligenciával bíró ember. válaszol. [link] azért megnézném hogy lehet könnyeb mint Ronnie! Nevetséges.
19/23 anonim válasza:
Ja ezért írtam hogy határok nélkül azt mondani hogy ez nagyobb.Hát Marcuson is eszméletlen sok zsír van.Ronnie Colemannal kb 1 súlyban indul de soha meg sem közelítette.Nem véletlen volt lepontozva.A lényeg még mindig nem jutott el senkinek az agyáíg.Syntolt használt!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/23 anonim válasza:
Neked mi a fa....sz bajod van te bu...zi ge..ci?normalisan szoltam hozad meg ki a p..icsa irta hogy a synthol szteroid hol van ez ba..zm..eg??kib..as..zot g..eci komolnyak hiheted magad ezerszer komolyab pali vagyok 30eve edzem?nem csak 6es tavasszal keszulok az elso versenyemre van is iit fen rolam kep. legkozeleb szebben irogasal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!