Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hetente 3x megedzeni egy izmot?

Hetente 3x megedzeni egy izmot?

Figyelt kérdés

A fegyencedzést csinálom, + a fegyencedzés 2-ből hozzávettem az alkar erősítést. A táplálkozásom az úgy néz ki hogy van 3 fő étkezésem és 2 kisebb. 22:00-kor fekszem le aludni és reggel 7:00-kor kelek fel. Délutánonként is szundítok kicsit 13:00-tól 15:00-ig. Az a kérdésem hogy ennyi pihenő mellett edzhetek-e hetente 3x egy izomra ? Minden gyakorlatból 2 sorozatot végeznék. Ez lenne az edzésterv:

H-Sz-P

fekvőtámasz, lábemelés

K-Cs-Szo

húzódzkodás, alkarerősítés

V

pihenő

Ennyi pihenő mellett, és a kevés sorozat miatt (gyakorlatonként 2 sorozat + néha kiegészítő gyakorlatok) edzhetek heti 3x minden gyakorlatot, lesz izom növekedés és erő növekedés ? Nem lesz túledzés ? (sztem a kevés sorozat miatt és a sok alvás miatt nem valószínű a túledzés, de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, aki ért hozzá)

2013. dec. 23. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megtudsz csinálni bármilyen gyakorlatból szabályosan 12 ismétlést onnantól felfele már csak az állóképességed fejleszti ha nem adsz hozzá plusz terhelést vagy nagyon magas volument. Egyébként 11 óra alvás sok szerintem, attól, hogy többet alszol nem biztos, hogy többet is regenerálódsz. Ha így lenne a testépítők is napi 12-15 órákat aludnának.
2013. dec. 23. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

De mi van a fennmaradó két gyakorlattal? Mi lesz így a lábaiddal?

Meg minek ennyi edzésnap?

Nem jó ez így!

2013. dec. 23. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Mi van a fennmaradó HÁROM gyakorlattal?
2013. dec. 23. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
A kézenállásban fekvőtámasz majd később jön, még nem tartok ott a lépésekkel. A guggolást azért nem írtam mert azt nem mindíg csinálom. D
2013. dec. 23. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amit írnak a könyvben, azt jó napot!
2013. dec. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!