Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen szerek kombinálásával...

Milyen szerek kombinálásával érhetek el nagyobb fejlődést?

Figyelt kérdés
1 éve csinálom 15 kg jött fel rám. Heti 4x edzek, lábazok is. A kajával minden rendben 90 kiló vagyok 190 centi. Napi 200 gramm fehérje, 500 gramm ch és 80 gramm zsír kb. a bevitel. Szedtem már arginint de nem fejlődtem tőle valami sokat. Nem akarok koxolni, felesleges, van még hova fejlődnöm és időm is van. Csak hobbi szinten űzöm ezt a sportágat, de szeretnék vele szép eredményt elérni saját magam miatt. Sokat erősödtem de most egy kicsit csalódott vagyok ugyanis 1 év alatt 65 kilóig tudtam felmenni fekve nyomásban (30al kezdtem). Szeretnék erősebb lenni és még több izomtömeget építeni magamra. Tömegnövelőt szedek jelenleg, de jó lenne egy kicsit gyorsítani ezen a folyamaton. Milyen szerek kombinációjával érhetek el gyorsabb, látványosabb fejlődést? Kitartó vagyok minden ötlet, tapasztalat jöhet, minden érdekel ami a naturális határba még belefér.
2013. dec. 22. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azok is hülyék egyébként:D

de creatint nem mersz beszedni uristen:D

2013. dec. 22. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha kreatint szeretnél használni, igyál sok vizet, napi 5-6 litert, de ilyen magassággal/súllyal 6-7 liter is lemehet, és kerülj mindenféle cukros kaját, akkor nem vizesedsz be mint egy vérestampon.

Nem lesz bajod az étrend kiegészítőktől, a házi orvos, akinek azt tanítják az egyetemen, hogy egy átlag ember napi kreatin bevitele 0,1-0,2 gramm körül ideális, nem fogja azt mondani, hogy nyomjad magadba betöltésnél a 20-25 grammot, utána meg 10 grammot naponta, nem lesz bajod.

Csak azt elfelejti, hogy te keményen edzel, nem 50-60 kilós plázakandúr vagy, és ha "túladagolod" egy kiadós fosáson kívül bajod nem lesz.

Előfordulhat, hogy nem bírja a gyomrod, emésztő rendszered a kreatint (ez úgy fog jelentkezni, hogy fosol tőle), ilyenkor célszerűbb más fajtát választani, monohidrát helyett valami komolyabb, szűrt cuccot, vagy van akinek a legjobb az egyszerű monohidrát.

Általában az szokott a baj lenni, hogy a kezdő megissza betöltésnél a 10 grammot 3 deci vízzel. 100% hasmenés. Egyszerre max. 5 grammot (1 enyhén púpos teáskanál), és min. fél liter vízzel. Akkor nem lesz baj.

Ez nem szteroid, vagy hormon tartalmú gyógyszer, étrend kiegészítő, nyugodtan használhatod.

Valamint mint írták, egy fehérje készítmény, multivitamin pack alap. Talán edzés előtti energizálót is kipróbálhatsz, bár SZERINTEM nagy %-uk hulladék.

Csodát egyiktől se várj, hogy beszedsz egy adagot, és 10 kilóval többet nyomsz.

Egy kreatin kúra után elképzelhető, hogy a végére hoz ennyit, de csak az első. A következő már valamennyivel kevesebbet.

Bajod nem lesz egyiktől sem.

2013. dec. 22. 23:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem csodaszert keresek ezt jól mondod. Keményen edzek és egy kis rásegítés kell csak. A creatin meggyőző, olvastam róla pár cikket még +ba. Ki fogom próbálni.
2013. dec. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!