Ma mi ez a sok csodagenetikás kérdés?
Figyelt kérdés
Amúgy jó kérdések sok érdekes van bennük főleg Leroy Colbert? Naturálba 53 cm kar ember....2013. dec. 21. 13:40
1/12 anonim 

válasza:

ma tényleg volt sok ilyen kérdés, de én sem értem mire jó. Ha valaki nem olyan szerencsés, akkor hiába nézi más jó alkatú ember képeit, akkor sem lesz olyan.
2/12 A kérdező kommentje:
ettől még csak jobban ......ööö....hogy is mondjam még jobban elégedetlen lesz magával...:S
2013. dec. 21. 13:48
3/12 anonim 

válasza:

Ugyan az teheti fel, mi ez a sok edzésprogram kérdés.
4/12 anonim 

válasza:

Azért az más Saxx, mert ha segítünk edzésprogramban , akkor az a javára válik, de ha elérhetetlen képeket csodálunk azzal nem egy sokra.:)
5/12 anonim 

válasza:

Montez te nemvagy kispalyas azert.magyarazd el nekem mert jo hinni az edzesterben? en magam igyekszek minden izomcsoportot megedzeni minden heten de allandoan valtoztatok.
6/12 anonim 

válasza:

Az edzéstervkérdés alatt azt értettem, amiből van napi 4-5, pl: 2 nap után edzhet bicepszet, szerdán mellezett, jó ha szombaton újra mellezik, Jó ez az edzésterv? Hosonló kérdésekre.
7/12 anonim 

válasza:

Ki írta, hogy hinni az edzéstervben. Én is azt szoktam írni , hogy változtatni kell. De nem mindegy mivel, mikor mennyit edz és mire. Erre értettem, hogy lehet segíteni. Minek kötözködsz nem értem.
8/12 anonim 

válasza:

Szerintem totalmindegy hogy mit irsz nekik.akkor is kiprobaljak.aztan ha van eszuk rajonnek hogy lab edzes utan mar nemjo menni semmit se.ha jo a labedzes akkor orulsz ha betudsz ulnia kocsidba es es nemgorcsol a combod ha kuplungolni kell.Az en velemenyem hogy ahhoz hogy ezeketa dolgokat felfogjak atkell oket elniuk:)
9/12 anonim 

válasza:

Montez en nemugy ertettem:) Csak korulottem az edzterembe mindenki papirokkal futkos aztan kipipalja hogy mibol mennyit csinalt.szerintem ez hulyeseg.bar bekell latnom hogy tulsokmindnet en magamse tudok felmutatni de akkor is ez buta egy valami
10/12 anonim 

válasza:

Nem így van. Nekem rengetegen írnak privátban is és bíznak bennem, hallgatnak rám és sok visszajelzést kapok, hogy jókat írtam. Szóval igenis lehet segíteni sok emberen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!