Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítők legtöbbje ismeri...

A testépítők legtöbbje ismeri a szteroidok hatását, mellékhatásait, miért nem ismerik a nők is?

Figyelt kérdés

Elég csak az itteni keresőbe beírni a ricinusolajat, és tonnaszámra jönnek ki a találatok. Hajnövesztőnek használják a nők, aminek pontosan ugyanolyan hatásai vannak, vagy hasonló, mint a testépítésben használatos szteroidoknak. Persze nem olyan erős, minél közelebb van az ösztrogén szerkezetéhez a benne levő hormonszármazék, annál hatásosabb nekik.

De ezt nem tudják, jó nagy kárt okozva evvel maguknak, meg a környezetüknek, leendő gyereküknek.

És akkor van a szteroidtörvény júliustól, hogy nem szabad forgalmazni, adni-venni...

#ricinusolaj #szteroid #hajnövesztő #LH #FSH #hipofízis #hipotalamusz #fitoösztrogének #endokrin-rendszer
2013. dec. 20. 08:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
:-D Akkor veszek mán én is, oszt kajak felkenem. :-)
2013. dec. 20. 10:07
 12/18 clint ***** válasza:
na most kövezzetek meg, de én sosem hallottam erről :D
2013. dec. 20. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Én se ezelőtt, de a kérdező viszont adhatna tanácsot, hogy hányszor kell felkenni, hogy izmos legyek, mer már kezd érdekelni. Mivel azt írta, hogy a hajra kell kenni, és olyan lesz, mint a kox.
2013. dec. 20. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Enni kell Andi, bőrön át nem hormon. :))
2013. dec. 20. 11:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Semmi mást nem kell tenni, csak elolvasni a kérdést, benne van minden.

Hát ha valaki "kox"-nak akarja használni a ricinusolajat, elég rosszul jár.

Amúgy ezt azoknak szántam, akik valamelyest értik a témát.

Amúgy nem igazán kérdésnek szántam, mintsem inkább egy észrevételnek. Lehet, rossz kategóriába tettem. Bár ezen az oldalon teljesen mindegy hová teszem.

2013. dec. 20. 11:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Enni nem eszem, mer a teremig se jutok el:-)
2013. dec. 20. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Ki akarna ricinusolajjal koxolni? Hogy jön össze a ricinus olaj meg a kox? Milyen tudatmódosítókon élsz? na meg hová lett Damon Hill?
2013. dec. 20. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyébként ott tévedsz marhanagyot kérdező, hogy a nők sem ösztrogénnel koxolnak. Náluk is a tesztoszteron az izomnövelő hormon, nem az ösztrogén, tehát a ricinus kur vára nem fog senkire egy deka izmot sem pakolni.
2013. dec. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!