A szteroidok tényleg egyfajta drogok?
Figyelt kérdés
azt hallotam ismerősömtöl hogy pl a danabol felpörgette stb2013. dec. 3. 22:23
1/13 anonim válasza:
Rosszab mint a drog ami alatt te most a kabitoszert erted
2/13 anonim válasza:
De nem ugy porget fel ahogy te erted a szteroid altalaban almatlansagot is okoz egyik baratom kutyaja szteroidozott o meselte volt olyan hogy napokig nem aludt a cumotol
4/13 anonim válasza:
Viszont a blöki szépen kicombosodott.
5/13 clint válasza:
én ismerek olyant aki a danabolt széttöri és felszivja, mert jobban hat...
A sustanont meg érbe adja mert ugy menőbb....
6/13 anonim válasza:
Máshonnan közelítem meg, mert ez jutott eszembe a kérdésről. Rengetegen mondják, hogy nincs egy kúra, csak első. Aki egyszer is kipróbálta (állítólag) úgy van vele, hogy "koksz nélkül már nincs is értelme edzeni". Ha így tekinted függőnek őket...
7/13 anonim válasza:
Nézz meg visszavonult versenyzőket, két fajta van: vagy az edzést is befejezi, és hátat fordít az egésznek, vagy megy a cucc is tovább. Kúra után tényleg szar lehet a lelkiállapotuk, gondolj bele: felszedsz 10 kilót, hibátlan kajával kúra alatt, befejezed és lemegy 5 kiló, pedig a kaja hibátlan ugyan úgy, mindennél keményebben edzel...
8/13 anonim válasza:
Hát, majdnem. Végül is hatnak a pszichére, személyiségre, és a fizikumra. Csak annyi, ha szarásig nyomod mindkettőt, és ha megmurdálsz, legalább jól nézel ki a koxtól. Mint az egyik kollégám is... :-(
9/13 anonim válasza:
A drog definíciójába néhány területen még a koffein is beletartozik. De nem attól lesz valami önmagában drog, hogy teszem azt felpörget vagy ilyesmi.
10/13 anonim válasza:
Bekábulni meg hallucinálni nem fogsz tőle. Viszont a szíved és a veséd hamar el fog romlani. Cserébe jó fizikumod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!