Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét/tömegnövelőt...

Milyen fehérjét/tömegnövelőt vegyek kezdésként?

Figyelt kérdés

fél éve kondizok

súlyom magasságomhoz átlagos, inkább a nehezen hízok közé tartozom.

most kezdtem el gondolkodni hogy milyet vegyek, már sokat néztem, de nem tudok dönteni.

Ti mit javasoltok? és milyen menyiségben, mikor?

17/F

2013. dec. 17. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A builder 99%-ban jó dolgokat ír. Pár apróságban nem értünk egyet, de egy kezdőnek ezek nem mérvadóak.

Az egyetlen nagy hibájuk, hogy el akarják adni a sok szar terméket, ezért néhány cikk kicsit ferdít az igazságon.

Ez a GYK-rovat viszont pl. teljesen korrekt. A zöld Jumbo meg viccnek is rossz.

2013. dec. 18. 16:53
 12/16 A kérdező kommentje:

hát a zöld Jumbonak nekem túl sok a szénhidrát tartalma

ígérem ez lesz az utolsó kérdés, de: :))

Ha sima fehérjét veszek mivel keverjem??

2013. dec. 18. 20:13
 13/16 A kérdező kommentje:

11

hát mondjuk olvastam egy cikket amiben 4X-6X megemlítették hogy a scitec cuccoknak van a legjobb ízük, azért ez elég komolytalan, engem pl hidegen hagy hogy milyen ízű amíg iható kategóriába tartozik, más okot viszont nem is írtak hogy miért azt használják....

2013. dec. 18. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy a gyártók termékei azok, amiknek lenniük kell, tehát nem megyek bele konteókba, hogy ha valaki azt mondja az interneten, hogy nem, akkor az úgy is van. Igaz, egyes amcsi gyártókkal voltak már problémák, de az ő filozófiájuk nem is jön be annyira, így olyat nem veszek.

Böngészem az árakat, a boltokat, némi tapasztalatot is (bár bárki mondhat bármit), és ha nekem fehérje kell, akkor kiválasztom a legolcsóbb, legtöbb fehérjét tartalmazó terméket (tehát azt, amelyiknek a tiszta fehérjeára a legalacsonyabb). Erre tökéletes választás a Myprotein.

2013. dec. 18. 20:26
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2013. dec. 20. 13:05
 16/16 A kérdező kommentje:
azt tudja valaki hol tudok venni myproteint?? rendelni nem akarok mert drága a kiszállítás
2013. dec. 27. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!