Milyen fehérjét/tömegnövelőt vegyek kezdésként?
fél éve kondizok
súlyom magasságomhoz átlagos, inkább a nehezen hízok közé tartozom.
most kezdtem el gondolkodni hogy milyet vegyek, már sokat néztem, de nem tudok dönteni.
Ti mit javasoltok? és milyen menyiségben, mikor?
17/F
ééééééééétreeeeeeeeeeeeeend!
mellé meg egy Myprotein Impact Whey, ha tényleg jó az étrend.
jatényleeeeeeeeeeeeeg, csaaaaaaaaaaaaaak ő fehérjéééééééééét kéééérdezeeeeeeeeettt és essssssssssssssssstevan!
(szóval először egy jó kis vitamin, aztán fehérje. ha már Mypro, az Alpha Menjét ajánlom, rengetegminden van benne)
vitamint szedek, szőt már szedtem is évekkel a kondi előtt is
elég előítéletes válasz volt :))
és miért ezt javaslod??
"sajnos" ez a márka nincs teli marketingelve úgyhogy nem tudok róla sokat
Nagyon tedd idézőjelbe azt a sajnost :D
És nem vagyok előítéletes, csak nem írtad le,hogy szedsz vitamint.
Azért ezt javaslom, mert a képviselt szellemisége ugyanaz, mint az enyém. Olcsó, egyszerű alapanyagok, és szerintem ez felettébb hasznos szellemiség.
A vitamin pedig alap, mivel nem írtad, honnan tudtuk volna, hogy már van? A többségnek nincs. Így inkább tapasztalat volt, mintsem előítélet.
köszönöm a válaszokat
"Így inkább tapasztalat volt, mintsem előítélet."
szerintem is-is de ebbe most ne menjünk bele :DD
most viszont felvetődött bennem néhány kérdés is, halványan súrolva az eredetit:
Honnan tudjátok valamiről hogy jó? a legtöbb oldal (pl: [link] amit itt annyira ajánlgatnak) nekem egy elég durván scitec szponzorált oldalnak tűnik, de egyáltalán jó az a márka? mert azt látom hogy drága, de vajon tényleg azt kapom amit ígérnek vagy csak a pénz beszél belőlük?
Ti pl honnan szereztétek be a tudásotok? weboldalakról, vagy más emberektől? ha weboldal, tudtok valami hiteleset ajánlani, ha egyáltalán létezik ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!