A kreatint max 5 grammos adagokban szabad fogyasztani, vagy mehet 10-15 gramm is egyszerre grammonként 1 dl vízzel? Többi kérdés lent.
Figyelt kérdés
100 kg vagyok, a feltöltési szakaszban 6x5 grammot kell fogyasztanom, majd 3x5-öt?
Van más alternatíva is, pld edzésnapokon több pihenőnapokon kevesebb mennyiséget?
Minden esetben étkezés előtt kell bevenni fél órával? mert fél literrel a gyomorban elég nehéz kajálni. Mármint napi 3 liter víz csak a kreatin miatt?
2013. dec. 16. 13:03
1/5 anonim válasza:
Nem sokan bírnak egyszerre 15 grammot, megfosat, épp ezért terjedt el az 5 gramm! Kreatin kúra mellé alapból kell a víz, 3 liter nem is sok.
2/5 A kérdező kommentje:
100 kg esetében 6 napig 6x5 majd 3x5 gramm ca 2 hónapig, vagy van más alternativa is?
2013. dec. 16. 13:45
4/5 dirtboy válasza:
hogyne lenne,pl felesleges 6 napig 30grammot inni.
én úgy gondolom 3-4napig van értelme a nagy mennyiségnek,utána kicsit visszább kell venni de még nem a szinten tartó szintre.
a 10grammos adagot még meg próbálhatod,annál nem hiszem hogy gond lesz,szedtem már 10grammjával én is pár napig töltésnél.
szerintem úgy szedd hogy 3napig 30gramm,3napig 20gramm,szinten tartás napi 15gramm.
5/5 A kérdező kommentje:
heti 4x edzek mellette, januárban kezdem majd.
2013. dec. 16. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!