Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Helyes-e így az étrendkiegészí...

Helyes-e így az étrendkiegészítők szedése?

Figyelt kérdés

Van itthon Jumbo-m és fehérje koncentrátumom is. Hogyan kéne megoldjam a szedésüket? Arra gondoltam, hogy reggel 1adag fehérjével kezdek zabpehellyel és edzés után szedném a Jumbot. Illetve pihenőnapokon hogy oldjam meg? Nem szeretnék magában tömegnövelőt szedni.

Köszönöm előre is!

2013. dec. 15. 20:03
 1/4 dirtboy ***** válasza:
az edzős napjaid jó úgy,a pihenősnél csak fehérje hogy mikor az este kivételével mindegy,mehet reggel ugyan úgy zabbal mint edzés napon szerintem.
2013. dec. 15. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sima zöld jumbod van, akkor abból én csak fél adagot nyomnék és kiegészíteném proteinnel. Mivel nem kell egy rakplap cukor még edzés után sem. Pihenő napon pedig ahogy dirtboy is írta.
2013. dec. 15. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Szuperek a tippek,köszönöm!

Narancs Jumbo-m van,egyébként pihenőnapom mi lenne ha 2adag fehérje menne? Egyik reggel, másik délután.

2013. dec. 15. 20:45
 4/4 dirtboy ***** válasza:
mehet persze kettõ is
2013. dec. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!