Izületvédő szedése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem izületvédőt, és azt írják, kúraszerűen érdemes szedni, viszont én nem vagyok se 100 kiló, se szét nem szakítom magam az edzésen. Arra gondoltam, hogy mondjuk fele annyit szednék be, mint amit mondanak, így is ér valamit? Illetve nem igazán értem miért írják, hogy keveset nem érdemes bevenni, hisz ha jól sejtem ebben csak tápanyagok vannak az izületeknek, ha keveset szedek be, az is be kéne hogy épüljön nem?
2013. szept. 9. 13:44
1/6 anonim válasza:
Ha most nincs gond, csak megelőzésképpen alkalmazod, akkor mehet kevesebb, de ha már fáj valami, akkor ne spórolj a cuccal.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, fájni nem fáj semmi. Annyi van, hogy sokszor "elalszom" a vállam, ami egy kicsit zavaró, de inkább megelőzésnek szedem.
A másik kérdésem ugyanez lenne az Omega-3 kapszulával kapcsolatban, mert azt is vettem, és arra is igen sokat írnak / nap, hogy be kéne szedni.
2013. szept. 9. 14:00
3/6 anonim válasza:
Omega 3-ból minum annyi kell naponta, hogy a dha és epa zsírsavak összesen 300mg-ot adjnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Uh, akkor 1 hónap alatt elfogy. Namindegy. Egy hónapot kipróbálok. Köszi!
2013. szept. 9. 14:14
5/6 anonim válasza:
Hát igen, ezzel sem érdemes spórolni, ennyi a minimum szint.:)
6/6 anonim válasza:
Én egész évben szedem, az Arthoro Guard Goldot, annyi, hogy csak fél adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!