Komolyan a tojastól jobban nő a testször?
Figyelt kérdés
Ti hány tojást eszetek meg naponta és lehet ilyen probléma belőle? Mert ugye emeli a tesztoszteron szintet és ez befolyásol valamit (bocsi ha hülye kérdés csak kíváncsi vagyok h h is van ez)2013. dec. 15. 18:59
1/11 anonim válasza:
Azt hittem a szint nem süllyedhet tovább, de a "h h is van ez" rámcáfolt.
2/11 anonim válasza:
nem emeli a tesztó szintedet, mivel a fiataloknál eleve maxon van.
3/11 A kérdező kommentje:
Mondom bocsi a hülyeségemért, csak na hallottam valahol és meg kérdeztem. Bevalom ezért nem.mertem enni sok tojást de most már fogok enni naponta vagy 6ot
2013. dec. 15. 19:20
4/11 anonim válasza:
egyed nyugodtan, nem leszel tőle jeti.
5/11 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert így is elég szörös vagyok :( nem kéne több
2013. dec. 15. 20:09
6/11 A kérdező kommentje:
amúgy ti eszitek a tojást?
2013. dec. 15. 20:16
8/11 SSanchez válasza:
Igen esszük és jól szőrösödik a seggem ne tudd meg, nagyon durva.
9/11 A kérdező kommentje:
xDDDDDD
2013. dec. 15. 20:49
10/11 anonim válasza:
Akkor nekem már tiszta szõrösnek kéne lennem, de még a mellkasomon sincs, tehát ez genetika függõ. .. Ha sokat koxolsz, akkor van rá esély hogy Jeti legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!