Hol lehet szteroidot venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék szteroidot vásárolni, de nem tudom, hogy hol és kitől lehetne. Inkább szemes fajtát vennék, mint pl a danabol. A helyi BioTech-es boltban árulnak ilyet? vagy hol lehetne ilyet kapni? Tudom, hogy illegális a cucc, ezért kérdem, hogy mégis hol lehet hozzájutni...2013. dec. 12. 21:01
11/30 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok nagyon....JA NEM, elhittétek..:D
2013. dec. 12. 21:47
12/30 anonim válasza:
Basszus ezt nem is tudtam. Sajnálom kérdező, igazad volt, ha a Tesco árul, biztos a Biotech is, mert az a Tescoba van!
13/30 anonim válasza:
Mivan, magyarázod a bizit? :-)
Viccnek elég gyenge volt, de örülj magadnak, legalább van egy jó estéd.
14/30 anonim válasza:
Ja, és persze, mi viccesek vagyunk, azt tudjuk! :-)
15/30 anonim válasza:
Miért, mit gondolsz? Valamit büntet a törvény, és itt bárki ad neked címet, névvel hogy hol lehet venni? Lehetsz rendőr is, amennyi eszed van!
16/30 anonim válasza:
Á ,hagyjad,valami hülye kamu izé.
17/30 anonim válasza:
Még egy tippem van: a Nemzeti Szteroid Bolt!
18/30 anonim válasza:
na meg van mára is a provokálós, troll kérdés...
szép volt kérdező:)
további szép estét!
19/30 anonim válasza:
Aaaz! Télleg! És az annyira állat, hogy a depot-ot be is beadják, de csak ha párthű vagy! :-)
20/30 anonim válasza:
Onnan viszik Viktor vezér focistáinak is a koxot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!