Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol lehet szteroidot venni?

Hol lehet szteroidot venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék szteroidot vásárolni, de nem tudom, hogy hol és kitől lehetne. Inkább szemes fajtát vennék, mint pl a danabol. A helyi BioTech-es boltban árulnak ilyet? vagy hol lehetne ilyet kapni? Tudom, hogy illegális a cucc, ezért kérdem, hogy mégis hol lehet hozzájutni...
2013. dec. 12. 21:01
1 2 3
 1/30 Dogmatix91 ***** válasza:
73%
Persze a helyi BioTech boltban biztos adnak. Te degenerált fogyatékos kretén. Tömd meg magad danabollal, azt úgy sem hamisítják, de látom értesz hozzá úgyhogy csapjad széjjel nyugodtan a hormonháztartásod!
2013. dec. 12. 21:05
 2/30 anonim ***** válasza:
A teremben kérdezd meg a nagy disznókat, azok mind kokszolnak! De azért próbálj meg nem teljesen hülyének tűnni (mint most itt), mert átb*sznak!
2013. dec. 12. 21:07
 3/30 anonim ***** válasza:
piac.
2013. dec. 12. 21:07
 4/30 A kérdező kommentje:
Csak példát mondtam te degenerált fogyatékos barom! A BioTech-ben meg feketén nem árulhatnak, hülye gyerek? Egyébként sem a te véleményedre vagyok kiváncsi..
2013. dec. 12. 21:08
 5/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél.. 1. drága. 2. egészségtelen 3. Nem lesz szép izmod tőle 4. ha abbahagyod teljesen le eresztessz :D
2013. dec. 12. 21:14
 6/30 anonim válasza:
Szia!gyogyszertarban ha esetleg van jo ismerosod,mert moondjuk veny nelkul nemadnak csak indikolt esetben ha valaki nagy beteg pld.
2013. dec. 12. 21:17
 7/30 anonim ***** válasza:

Keresd még, neten úgyis lesz aki segít, ha illegális ugye marha!

Ha szeded ennyi tudással legalább nem fogsz szaporodni, mi jól járunk!

2013. dec. 12. 21:31
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Bazz, pont ma láttam a Tescoba. A doppingszerek-anabolikus szteroidok sorban.
2013. dec. 12. 21:32
 9/30 anonim ***** válasza:
55%
Tescoban? Lehetetlen! Csak az Auchanban lehetett! N
2013. dec. 12. 21:33
 10/30 anonim ***** válasza:
Nem Saxx, mer szemes csak a Tescoba van, a másikba meg a szuris. Ne vezesd félre a kedves testépítőnket!
2013. dec. 12. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!