Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakran csúszik le...

Milyen gyakran csúszik le nálatok egy pizza?

Figyelt kérdés

Ha meg vagytok hívva egy baráti összejövetelre, egy pizza vacsorára, akkor aznap semmi ch-t ne egyek ugye?

Ti milyen időközönként iktattok be szálkásításkor és tömegeléskor is egy-egy pizzát, hambit, 1 db péksüteményt?

2013. dec. 12. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez testépítőknél nem igaz, minél kevesebb alkoholt fogyasztasz, annál jobb. Persze királyabbnak hangzik az ilyen felfogás, de alaptalan hülyeség.
2013. dec. 12. 19:24
 12/18 A kérdező kommentje:

B+, 52-es, nem azt volt a kérdés, hogy "neked mint az új paleodivat-b**ziságot követőnek" mi a véleményed!

Tudjuk hogy nem egészséges, de egy k__a szóval nem írta senki hogy ezt enné minden nap!

Én annyit kérdeztem, hogy haveri társaság elhívott pizzázni, de bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban és érdekelt, hogy más milyen gyakran eszik hasonló ételeket.

"Ki a francot érdekel most a testépítés..."-> akkor húzzál ebből a témakörből a p__ba!

És igen, a lazac vagy a steak többet ér, de gondolom szüleid tolják a gazdag segged alá ezeket a finomságokat.

Egyed a rizst meg a zabot, te paleós ökör!De másba ne köss bele ha nem tudsz egy kérdésre válaszolni. Kösz!

2013. dec. 12. 19:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, csak nem szeretem azokat akiknek gőzük sincs a dolgokról, mégis belemondják a tutit. :)

(Azt meg a másik, hogy ezek a paleósok olyan okosnak hiszik magukat, hogy ahol csak tudnak, rá próbálják pofázni a másikra a zsírban fuldokló diétájukat, mert most ez a trend).

2013. dec. 12. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Wash! Távol áll tőlem a fanatizmus. Az itteni hozzászólásomban is pont arról írtam, hogy hajlandó voltam felpuhítani a paleo-elveket a testépítés kedvéért.

Rizst, zabot, sovány túrót és sovány sajtot (bár ez utóbbiból a kemény sajtokat a lightosabb paleosok is fogyasztják) szoktam enni, bár sokkal inkább a húsra, halra alapozok.

Van olyan rokonom, aki mióta elolvasta megjelenésekor Szendi könyvét, kb négy vagy öt éve jelent meg most nem tudom pontosan, azóta egyetlen egy szem rizst nem evett meg, és amikor vendégségben volt (ahol tudták hogy így táplálkozik, de elkövetettek egy hibát nem gondoltak arra hogy a rántást se eszi meg) undorodva kapargatta le a rántást a rántott húsról, mondván hogy abban is van liszt.

Egyébként a könyv olvasása után úgy egy évig én is ilyen ortodox módon csináltam.

Persze már lightosabban, de semmiféle tésztát, kenyeret, péksüteményt, burgonyát egyáltalán nem eszek. Ilyen hogy pizza meg hamburger fel sem merül bennem.

Itt nem valami fanatizmusról vagy aszketizmusról van most szó, egyszerűen nem is kívánom ezeket, amikor annyi finom hús van a világon.

Egyébként a csak húsevéssel is megpróbálkoztam, az mondjuk nem ment, még akkor fotóztam le a vacsorámat, amikor elkezdtem. Csak hús meg szalonna, semmi zöldség vagy egyéb köret;

[link]

Kedves Oriza! Persze azt elhiszem, hogy aki versenyre készül, szálkásít rá akármi, annak nem jó az alkohol. De hobbitestépítőnek, akit az egészsége is érdekel, annak a mértékletes napi alkoholfogyasztás jobb mint a teljes absztinencia.

Kedves kérdező! Én adtam az első választ a kérdésedre és igenis az volt a kérdés, hogy "Milyen gyakran csúszik le nálatok egy pizza?" Én erre válaszoltam, hogy soha és az okát is kifejtettem. Szerintem abszolúte a kérdésedre válaszoltam ezáltal.

Nem azt mondtam, hogy ánblok nem érdekel a testépítés, hanem hogy 'most', vagyis ennek a kérdésnek a kapcsán nem a testépítésre kellene helyezni a hangsúlyt, hanem az egészségre. A pizzaevéssel ugyanis nem az a fő baj, hogy zsírosodsz tőle, meg hogy nincs is a pizzában elég fehérje stb.. vagyis nem a testépítéssel kapcsolatban kifogásolható, hanem az általános egészség szempontjából.

Ha te vagy a szüleid olyan csórók, hogy nem tudsz lazacot venni az meg a te bajod. De azért gondolkozz már el egy kicsit, hogy mennyibe kerül egy pizza és mit tartalmaz, és majd rájössz, hogy nem drágább a lazac. Rendelsz mondjuk (borravalóval) 1500-ért egy pizzát, amiből vehetnél vagy 30deka lazacot!

Egyébként szép is lenne ha a paleolit táplálkozás lenne a trend, én továbbra is azt látom, hogy a pizza, a hambi meg a péksüteményzabálás a trend.

2013. dec. 12. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy a te kis elfogadott körödön kívül mindent lehülyeségezel, az fanatizmus. Belülről nehezebb észrevenni. Az, hogy te mit csinálsz, az egy dolog, de ne hülyézd már le a többit. Meg mondjuk valami alátámasztást is ideböföghetnél néha, mert láttam a sörös kérdésben, hogy csak háromszor leírtad ugyanazt, hogy a kevés alkohol jobb, mint a semmi, de azt egyszer sem, hogy miért.
2013. dec. 12. 21:06
 16/18 anonim ***** válasza:

52%os

ilyenektől mentsen meg az ég....

most h írtad a rántott húst, bevertem vagy 5 darabot:)

és a szalonnába tekert kacsacombot még nem is írtam, petrezselymes krumplival:)

2013. dec. 12. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:
én nem vagyok testépítő, de így is évente kb. kétszer eszem pizzát:) nem rajongok érte. bezzeg a csoki...
2013. dec. 12. 21:55
 18/18 anonim válasza:
Havonta -ket havonta :)
2014. febr. 25. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!