Milyen gyakran csúszik le nálatok egy pizza?
Ha meg vagytok hívva egy baráti összejövetelre, egy pizza vacsorára, akkor aznap semmi ch-t ne egyek ugye?
Ti milyen időközönként iktattok be szálkásításkor és tömegeléskor is egy-egy pizzát, hambit, 1 db péksüteményt?
első ez nagyon aranyos volt, de annyira ne vedd már komolyan...:)
nekem heti egyszer lecsúszik, csak a pizza, de mellé megy más , testépítők által nem nagyon kedvelt dolog is, torta, csoki...
még az ifbb pro versenyzők is esznek pizzát, meg más dolgokat, pl ronnie coleman kedvenc kajája a túró torta volt.
Hetente? Gondolom nagyon nehezen hízó fajta vagy :D
Én ilyen fél éves tartományban gondolkodtam xD Hogy ez lenne nekem a karácsonyi ajándék/büntetés, hogy ne maradjak ki a többiek programjából sem.
Ki a francot érdekel most a testépítés, a paleo-elveket követem egy kevés engedménnyel (rizs és zab).
Azért nem eszek ilyen szemetet, hogy egészséges maradjak!
Nyugottan meg lehet enni karácsonkor egy pizzát :-)
Én kb évente/félévente eszek pizzát. Finom, meg minden, de bármikor tudnék mondani finomabb kaját.
Tömegeléskor hagyjuk már ezt az aszkéta életmódot, nem kell ennyire fosni mindentől. Diétában már neccesebb, de max nem lesz olyan jó a forma. Meg kell találni azt a pontot a jó forma és a mindenevés közt, ahol jól érzed magad. Ez ugye egyénenként máshol van.
Én gyakran csinálok pizzát, mert imádom. Házilag csinálom a tésztát is, rá csirkemell, kukorica, ananász, paprika, paradicsom, bab, netán tojás. Mennyei. Ha meg akad valami kupon, akkor valahova beülünk egyre.
52%: Tudtad, hogy a fanatizmus sem egészséges? Amit a többi kérdésnél is leművelsz, az már nem egészen utal ép elmére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!