Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakran csúszik le...

Milyen gyakran csúszik le nálatok egy pizza?

Figyelt kérdés

Ha meg vagytok hívva egy baráti összejövetelre, egy pizza vacsorára, akkor aznap semmi ch-t ne egyek ugye?

Ti milyen időközönként iktattok be szálkásításkor és tömegeléskor is egy-egy pizzát, hambit, 1 db péksüteményt?

2013. dec. 12. 15:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%
Soha. Ez független tömegeléstől, szálkásítástól és egyáltalán a testépítéstől. Ez egészségi kérdés. A szervezetednek semmi szüksége sincs pizzára meg hamburgerre.
2013. dec. 12. 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:

első ez nagyon aranyos volt, de annyira ne vedd már komolyan...:)

nekem heti egyszer lecsúszik, csak a pizza, de mellé megy más , testépítők által nem nagyon kedvelt dolog is, torta, csoki...

még az ifbb pro versenyzők is esznek pizzát, meg más dolgokat, pl ronnie coleman kedvenc kajája a túró torta volt.

2013. dec. 12. 16:45
 3/18 anonim ***** válasza:
de hogy itthoni versenyzőknél maradjunk, jónéhány ismerősöm van ebben a sportban, és inkább le sem írnám, h mit csinál némelyik, mikor egy mekiben kajálunk...vagy burger kingben:)
2013. dec. 12. 16:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Hetente? Gondolom nagyon nehezen hízó fajta vagy :D

Én ilyen fél éves tartományban gondolkodtam xD Hogy ez lenne nekem a karácsonyi ajándék/büntetés, hogy ne maradjak ki a többiek programjából sem.

2013. dec. 12. 17:02
 5/18 anonim ***** válasza:

Ki a francot érdekel most a testépítés, a paleo-elveket követem egy kevés engedménnyel (rizs és zab).

Azért nem eszek ilyen szemetet, hogy egészséges maradjak!

2013. dec. 12. 17:49
 6/18 anonim ***** válasza:

Nyugottan meg lehet enni karácsonkor egy pizzát :-)

Én kb évente/félévente eszek pizzát. Finom, meg minden, de bármikor tudnék mondani finomabb kaját.

2013. dec. 12. 17:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként nem is ízlenek ezek az ócska büfékaják. Szerintem egy jó lazac vagy fatárbeatsteak ezerszer többet ér, mint egy pizza.
2013. dec. 12. 18:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Kb 3 hetente.Ha meg ilyen pizzás pókerpartira megyek simán megiszok mellé vagy 3 sört is.
2013. dec. 12. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Inni minden este lehet, de csak keveset, egészségesebb a mértékletes ivás, mint a teljes absztinencia.
2013. dec. 12. 18:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Tömegeléskor hagyjuk már ezt az aszkéta életmódot, nem kell ennyire fosni mindentől. Diétában már neccesebb, de max nem lesz olyan jó a forma. Meg kell találni azt a pontot a jó forma és a mindenevés közt, ahol jól érzed magad. Ez ugye egyénenként máshol van.

Én gyakran csinálok pizzát, mert imádom. Házilag csinálom a tésztát is, rá csirkemell, kukorica, ananász, paprika, paradicsom, bab, netán tojás. Mennyei. Ha meg akad valami kupon, akkor valahova beülünk egyre.

52%: Tudtad, hogy a fanatizmus sem egészséges? Amit a többi kérdésnél is leművelsz, az már nem egészen utal ép elmére...

2013. dec. 12. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!