1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy fogok enni mint most, csak megválogatom miből mennyit. Én csak itthon edzem tehát az ilyen-olyan szigorított étrend engem elkerül mert nem vagyok hízékony. Sőt mivel hosszú ünnep még jobban kihajtom magam :D lesz idő pihenni
2/7 anonim válasza:
mivel edzőtermem van, én szoktam menni, ha épp arra a napra esik az edzés, de mást ilyenkor már nem engedek be.
sőt az ünnepek alatt, többet edzek, hogy a nagyobb izom munka miatt, több kalóriát égessek.
3/7 anonim válasza:
Alig várom :) kihajtom a belemet is aztán jól bezabálok
4/7 anonim válasza:
Persze hogy fogok. Még szilveszter napján is.
A kaját betartom ugyanúgy. Engem nem tud elcsábítani a briós, linzer, stb. ahhoz már túl sokat küzdöttem. :)
Igen, beleférnek az ünnepek diétába is, főleg ha tömegel az ember, de szerintem felesleges, mert annál nehezebb visszaszokni a normál étkezésre.
5/7 anonim válasza:
Ünnepek? Úgy érted, vizsgaidősuck?
6/7 anonim válasza:
Edzeni fokok, plusz a kaját is tartom 100%-ban. A nyári sérülésem miatt most diétázom, ha tömegelnék nem edzenék azon a 3 napon, plusz a kajában is csalnék, max a fehérjebevitelre figyelnék!
7/7 anonim válasza:
Nyilvan mert ne edzenek akkor?a testemet nem erdekli hogy unnep van en viszont nem fogok szar formaba kerulni az hot ziher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!