Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ünnepekor fogtok edzeni?

Ünnepekor fogtok edzeni?

Figyelt kérdés
illetve sokat fogtok enni inni?

2013. dec. 11. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy fogok enni mint most, csak megválogatom miből mennyit. Én csak itthon edzem tehát az ilyen-olyan szigorított étrend engem elkerül mert nem vagyok hízékony. Sőt mivel hosszú ünnep még jobban kihajtom magam :D lesz idő pihenni
2013. dec. 11. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

mivel edzőtermem van, én szoktam menni, ha épp arra a napra esik az edzés, de mást ilyenkor már nem engedek be.

sőt az ünnepek alatt, többet edzek, hogy a nagyobb izom munka miatt, több kalóriát égessek.

2013. dec. 11. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Alig várom :) kihajtom a belemet is aztán jól bezabálok
2013. dec. 11. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy fogok. Még szilveszter napján is.

A kaját betartom ugyanúgy. Engem nem tud elcsábítani a briós, linzer, stb. ahhoz már túl sokat küzdöttem. :)

Igen, beleférnek az ünnepek diétába is, főleg ha tömegel az ember, de szerintem felesleges, mert annál nehezebb visszaszokni a normál étkezésre.

2013. dec. 11. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ünnepek? Úgy érted, vizsgaidősuck?
2013. dec. 11. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Edzeni fokok, plusz a kaját is tartom 100%-ban. A nyári sérülésem miatt most diétázom, ha tömegelnék nem edzenék azon a 3 napon, plusz a kajában is csalnék, max a fehérjebevitelre figyelnék!
2013. dec. 11. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilvan mert ne edzenek akkor?a testemet nem erdekli hogy unnep van en viszont nem fogok szar formaba kerulni az hot ziher.
2013. dec. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!