Mi a véleményetek a TRX-ről?
Figyelt kérdés
Hogyan kell használni? Milyen izmokat mozgat meg? Érdemes-e megvenni? Milyen gyakorlatokat lehet rajta végezni? Milyen a tapasztalatotok róla? Szóval bármit amit tudtok, légyszi írjátok le!2013. dec. 10. 21:10
1/11 Dogmatix91 

válasza:

Nem rossz kis cucc, de a crosscore jobb. Mindent meg tudsz vele edzeni, de én nem ajánlom megvételre. Legalábbis addig nem amíg nem tudod rendesen használni. Sokan csak rángatóznak, mint egy hal, de azért az nem úgy működik. Járj le edzésre, lehet nem is fog tetszeni.
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem bohóckodás, azoknak való, akik nem tudják a vasakat megfogni.
3/11 Dogmatix91 

válasza:

Nem mindenki akar vasat fogni. Nem mellesleg egy rendes TRX/Crosscore edzést nem bír végigcsinálni egy kondis figura. Én pár hónapig próbáltam ezt a "bohóckodást", elég szépen lepucol egyébként, intenzív edzéseket lehet vele csinálni, de átmentem egy konditerembe, mert kellett a tömeg. Általában a súlyzós edzést végzőknek beszűkül a mozgástartományuk, mert nem nyújtanak eleget, túlságosan kötött pályán mozognak edzés közben (ez egyébként elengedhetetlen a szabályos kivitelezéshez) ezért valamennyire bemerevednek. Én alig látok valakit rendesen nyújtani a teremben. TRX-xel ez nem következik be. Szélesebb a mozgástartomány és nyújtáshoz is jól használható. Tömeget növelni azért ne ezzel az eszközzel akarj.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezt a szerkezetet otthon is lehet használni? Mert elég húzós az ára, de megéri vagy szerintetek nem? Nem növelni akarok vele, hanem csak úgy edzeni, hogy jobb testem legyen.
2013. dec. 11. 18:51
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok, szóval nekem a súlyzózás nem területem. :)
2013. dec. 11. 18:55
6/11 kovpet 

válasza:

Szerintem meg egy lány keze ugyan úgy meg tudja fogni a súlyt, mint egy férfié.
7/11 Dogmatix91 

válasza:

Sok lány súlyzózik és nem is kell attól tartani, hogy túl izmos leszel (amennyiben nem akarsz koxolni). Egy TRX elég drága és csak úgy megvenni és mindenféle képzettség nélkül használni, szerintem nincs értelme. Egyébként lehet otthon is használni simán, de kertben egy fa ágán átvetve a hevedert is használható. Egyből megvenni semmiképp sem látom értelmét.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. dec. 11. 22:20
9/11 anonim válasza:
Szerintem a TRX a legető legjobb dolog.
Minden izmot megmozgat és kiizzaszt,mint az állat és nem olyan nagy buta izmokat csinál,mint a súlyoknál,hanem szépen szálkásít.
Megvételre viszont nem ajánlom,mert egyedül azokat a gyakorlatok nem tudod úgy/annyiszor megcsinálni,mint egy konditeremben egy edzővel,aki a szart is kihajtja belőled!
10/11 anonim válasza:
Én Sopronban az Amplifit Stúdióba járok edzeni és remek segítenek és nem hajtanak szét.
ha érdekel néz be.
amplifitsopron.wix.com/amplifit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!