Nőknek egy "szálkásító" diétához érdemes táplálékkiegészítőket használni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szülés után vagyok és szeretnék lepörgetni 8-12 kilót,és 4 hónap mulva megyünk párommal Welnesbe így szeretnék leadni 10-12kilót,most nagyon rákoncentráltam az étrendre,beszereztem magamnak egy futópadot,biciklit,illetve aerobik anyagokat.
Érdemes lenne valamilyen táplálék kiegészítőt alkalmazni?Ha igen mit?
2013. dec. 9. 18:59
1/8 anonim válasza:
egy jó fata clenbuterol:DDDD
nem viccelek,nehogy komolyan vedd.egyébként ha az étrendet teljesen jó és megvan a heti 3-4 kardio edzés akkor talán még egy zsírégetőt vehetné mellé
2/8 anonim válasza:
Vitamin mindenképpen, meg egy fehérje is jól jöhet. Aminosav neked felesleges szerintem.
3/8 anonim válasza:
Én mindig a multivitamint szajkózom mindenekelőtt, szerintem az a legfontosabb. Aztán mehetne tejsavófehérje, majd ezek után zsírégető, aminosav stb.
4/8 anonim válasza:
Egy vitamin, tejsavó tényleg jó lenne.
5/8 anonim válasza:
Ja, és aerob elég, nem feltétlen kell kardio, bár mehet az is.
6/8 anonim válasza:
mér kéne neki tejsavó?nem testépítő,fitness modell,csak simán fogyni akar
7/8 anonim válasza:
Mert ha a megfelelő fehérjebevitel sincs meg, diéta után rosszabbul néz majd ki mint előtte!
8/8 clint válasza:
csajoknak jobb a szója a tejsavónál.. (anyagcsere)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!