Mi lenne ha 100g rizst megőrnék es ugy ennem meg vizzel?
Ugy olvastam hogy mindent nyersen kell lemerni,na de ha 100g rizst megfozol tegyuk fel abbol kijon 200-300g es hiaba eszel 300g rizst meg az ugyis csak 100g lesz .
Vagy nem igy van ?
Ma csinaltattam rizst 240g-bol de sztem lett legalabb 500-600g belole,es ki tud ennyi mennyiseget megenni.
de nem számit hogy nyers ha por állaga van...
Egyszerüen csak akkor liszt lesz...
A rizsnél nincs olyan, hogy nyers, az húsnál van, szárazon csak azért nem tudjuk megenni, mert túl kemény, ezért vizzel puhitjuk... igazából nem gáz, ha meg bírja enni, én pl a rizslisztet lisztközelibbnek tartom a zabnál, pl a palacsinta fulljó vele..
elmondom mi lesz...
te megeszed azt szárazon, a gyiomor és bélrendszerben pedig felszívja a nedvesség tartalmat, és nagyon gyorsan székrekedés alakulhat ki, ráadásul annak is több fajtája van, ez már a vékony és vastag bél találkozásánál okozna bélelzáródást, ami sokkal rosszabb, mint amikor a végbél környékén alakul ki, szintén a fokozott folyadék visszaszívódás miatt.
szóval ha te ilyet akarsz csinálni, nem vagy normális.
jah hogy a port magába ennéd????
én azt hittem kásaszerüen.
Akkor értem saxx mire mondta hogy nyersen...
nos ez a lehetőség nem áll fenn, mível úgy nem tudja megenni, összeáll a szájába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!