Edzés közben olyan erőtlennek, motiválatlannak érzem magam, tippek?
Figyelt kérdés
kezdő vagyok2013. dec. 9. 08:18
1/8 anonim válasza:
ha bírod a koffeint, akkor pl pow3rd jót tesz.
2/8 *Glissade* válasza:
Koffeint ne! Az ilyen szerek nem játszanak, mert garantált a rászokás.
3/8 anonim válasza:
Hát ez több mindentől lehet: éhes vagy, fáradt vagy, nincs vitamin, le vagy merülve, szar az edzésterved, nem vagy biztos abban, hogy jól csinálod, zavar, hogy mások jobban néznek ki esetleg, vagy nagyobb súllyal csinálják, lelki okok.
4/8 anonim válasza:
szénhidrát kell edzés előtt bőven, hogy legyen miből fedezned az energiát.
5/8 A kérdező kommentje:
lehet nem reggel kéne edzeni akkor xd
2013. dec. 9. 11:23
6/8 anonim válasza:
lehet nem ez a te sportod, és csak másoknak való megfelelés miatt akarod csinálni, próbáld ki magad többféle sportágban is, és majd rájössz, melyik az amit szeretnél csinálni...
7/8 anonim válasza:
Én Videókat szoktam nézni edzés eleőtt, amik jobban felpörgetnek, a koffeint nem ajánlom én sem, úgy rászoktam, sokkal többet akartam a kelletnél, szóval inkább ne :)
8/8 A kérdező kommentje:
igen lehet de szeretnék izmos lenni :D
2013. dec. 9. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!