Edzés után a (szilárd) szőlő cukrot és a fehérje port hogyan vegyem be? Többi lent.
akkor ugye lenne kb 40g-40g szőlőcukor illetve fehérje..
a fehérjét feloldanám kb 4dl vízben.
ez után mindegy hogy pl megiszom a turmixot aztán elrágom a szőlőcukrot? vagy hogy?
előre is köszi
miért nem por szőlőcukrot vettél?
olcsóbb is,vízben is feloldódik.
0,5 ttkg fehérje és ugyanennyi (max 50g) szcukor kell edzés után rögtön! Mindkettőt egyszerre.
A fehérje por sem 100%-os fehérje, tehát ha van egy pl. 80%-os fehérjéd és 80 kg vagy, akkor 50g protein kell a shakerbe.
A szőlőcukrot meg tényleg jobb lenne por formájában. Most mire elszopogatod azokat, már cseszheted a gyors visszatöltési időd.
Zúzd szét zacskóban aztán szórd a protein mellé edzés után, de legközelebb tényleg vegyél már por formájút.
nincs ilyen hogy max 50g szőlőcukor kell,ilyet ne írj
a szőlőcukor is tskg-ra van,csupán mi szoktunk 60 tól kb 80kilós testsúlyig 50et javasolni de szó sincs róla hogy 50gramm lenne a maximum.
ez most csak gy gyors megoldás volt
jövőhéten veszek Carbox - 1000 g zacskós kiszerelést
én most kezdem 15 éves vagyok. tömegelésnél edzés után tskg-onként hány gramm fehérje és ch kell edzés után rögtön?
65 kg vagyok
a britt kutatás az hülyeség,azok a brittek minden szara találnak valami hülye kifogást aztán beírják hogy ilyen meg olyan kutatás.
eleve mi az hogy fixen meg mondják hogy hány gramm protein és nem pedig arányt mondanak.
nehogy már egy 60kilós ember 30grammot bír emészteni de ha veszünk egy 120kilósat akkor nő is ugyan ezt az adatot olvassa és akkor ezek szerint ő is csak 30grammot bírna.
nem kell ilyennel foglalkozni hogy egyszerre mennyit bírunk megemészteni mert simán megbírunk többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!