Multipro minden hónapban?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy multopro plus vitamincsomagot,és gondolom,hogy ezt minden hónapban kéne venni...
nnem tudom biztosra így kérdezem :D
2013. dec. 5. 19:08
1/6 Dogmatix91 

válasza:

mivel ez sima vitamin, ezért folyamatosan szedhető.
2/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a választ!
testépítés mellet szedhető,vagy kötelező lenne??
Miaz a nem sima vitamin?
2013. dec. 5. 19:20
3/6 anonim 

válasza:

Átlagembernek is kötelező lenne, a testépítőknek pedig az első számú legfontosabb táplálék-kiegészítő.
Nincs nem sima vitamin, nem kell kiforgatni a szavait. :-)
4/6 anonim 

válasza:

Én 2 naponta szoktam szedni egy tasakot, bár jobb lenne a napi egy, de hát na .. spórolni kell. Egyébként igaz, h egy ilyen pakkra naponta mindenkinek szüksége lenne nem csak a sportolóknak. Sima nem sima vitamint énse vágom, de szerintem nem úgy értette a válaszoló, h létezik sima és nem sima hanem úgy, h ez "csak" vitamin és semmi más.
5/6 Dogmatix91 

válasza:

Pontosan így értettem, azt hittem elég egyértelmű. Utolsó válaszoló, neked pedig azt ajánlom, hogy válts egy olcsóbb vitaminra. Nem feltétlenül van szükség ekkora mennyiségre. Mega Daily One szerintem tökéletes egy sportoló ember számára is. Kicsit túl van misztifikálva ez a vitamin dolog. Én is a Mega Daily One-t szedem és nem vagyok náthás ebben a takony időben, pedig régebben hajlamos voltam rá. Szedtem Multi Prot is, de különbséget nem érzek (hiszen ez csak vitamin). A Multi Proban lévő Q10 meg halolaj szerintem csak dísznek van ott, ekkora dózisban nem sokat ér. Persze ez szubjektív vélemény, nem muszáj velem egyet érteni, ha valakinek van havi 5500Ftja vitaminra akkor vegye meg a Multi Prot, akinek nincs az meg ne aggódjon, hogy csak egy olcsóbb egyszemesre futja.
6/6 anonim 

válasza:

A mega daily one valóban nem rossz, nyilván sokkal jobb azt szedni mint semmit. De azért a multi proba jóval több minden van. 7 db tabletta van egy tasakban és ebből kettő mega daily one. Szerintem az is jó megoldás lehet, ha veszel 1 multi prot és egy mega daily onet aztán 2-3 naponta megy egy tasak multi pro a maradék napokon pedig szedsz 1-2 mega daily one -t. Így azért a MP ára is elviselhető szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!