Miért van az hogy a héten léptem a második hónapba hogy szobabiciklizem, az első hónapban olyan könnyen ment most meg majd megfulladok a végére és sokkal inkább elfáraszt?
Azóta már sokat vékonyodtam centikben mert mérem magam, a mérleg meg nem a barátom :) Szóval kilóban nem tudom megmondani, de szemmel is eléggé látható már szerencsére.
Ezen a héten nagyon nem megy, persze mindent ugyanugy csinálok mint eddig,és persze végig csinálom most is mint szoktam, de a lábaimat sokkal nehezebbnek érzem és nehezebben bírom mint eddig.
Azt hozzá kell tennem, hogy nagyon meg vagyok fázva, hurutosan köhögök, és náthás is vagyok..
Ez inkább a megfázásnak tudható be?
Köszi előre is a válaszokat!
Nem nevezheto a sport elhanyagolasanak, ha betegen kihagyod az edzest ... amugy sem tartosan eredmenyre vezeto a lelkesedes.
Betegen persze, hogy nem megy ugy mint normalisan. Szervezeted a leroggyanas idoszakaban egy picit tobb energiat fektet a gyogyulasba. Segitsd magad azzal, hogy ilyenkor tobbet pihensz.
De pihenni az egeszseges, full edzos idoszakban is kell, kulonben hamar kiegsz es a lelkesedes is hamarabb lelohad.
Taplalkozz helyesen, sportolj, pihenj eleget ... kvazi elj egeszsegesen es sosem lesznek gondjaid a centivel es a merleggel.
Jo idoben pedig inkabb a friss levegon, kinn a termeszetben tekerj es ne bujj el a negy fal koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!