Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért van az hogy a héten...

Miért van az hogy a héten léptem a második hónapba hogy szobabiciklizem, az első hónapban olyan könnyen ment most meg majd megfulladok a végére és sokkal inkább elfáraszt?

Figyelt kérdés

Azóta már sokat vékonyodtam centikben mert mérem magam, a mérleg meg nem a barátom :) Szóval kilóban nem tudom megmondani, de szemmel is eléggé látható már szerencsére.

Ezen a héten nagyon nem megy, persze mindent ugyanugy csinálok mint eddig,és persze végig csinálom most is mint szoktam, de a lábaimat sokkal nehezebbnek érzem és nehezebben bírom mint eddig.

Azt hozzá kell tennem, hogy nagyon meg vagyok fázva, hurutosan köhögök, és náthás is vagyok..

Ez inkább a megfázásnak tudható be?

Köszi előre is a válaszokat!

2013. márc. 22. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
betegen semmilyen edzés nem tesz jót.
2013. márc. 22. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát az lehet,de muszály csinálnom, nem szeretném elhagyni magam és elhanyagolni az edzést.
2013. márc. 22. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem nevezheto a sport elhanyagolasanak, ha betegen kihagyod az edzest ... amugy sem tartosan eredmenyre vezeto a lelkesedes.

Betegen persze, hogy nem megy ugy mint normalisan. Szervezeted a leroggyanas idoszakaban egy picit tobb energiat fektet a gyogyulasba. Segitsd magad azzal, hogy ilyenkor tobbet pihensz.

De pihenni az egeszseges, full edzos idoszakban is kell, kulonben hamar kiegsz es a lelkesedes is hamarabb lelohad.

Taplalkozz helyesen, sportolj, pihenj eleget ... kvazi elj egeszsegesen es sosem lesznek gondjaid a centivel es a merleggel.

Jo idoben pedig inkabb a friss levegon, kinn a termeszetben tekerj es ne bujj el a negy fal koze.

2013. márc. 23. 06:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy sima megfazassal is veszelyes lehet az edzes. Extrem esetben a szivedre is ramehet, tulterheles etc.. HA megvagy fazva, allj le par napot. HA amugy is tulsulyos vagy, ne terheld tul magad.
2013. márc. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!