Az Iso Whey Zerotól jól lakok? Vacsora helyett szeretném inni. Ízre mennyire rossz?
Éjszakára lassú felszívódású fehérje kell, pl kazein, vagy zsírszegény túró.
Ha telik izolátumra, akkor a fentiekre is :)
És ha már befektetsz egy iso zerora, akkor minden bizonnyal profi szinten nyomod, és épp egy újabb versenyre készülsz, ahol nem engedheted meg magadnak azt az 1g szénhidrátot sem, eltaláltam? ;)
az iso whey zero nem izolátum..
amugy nem hiszem, elég híg...ha duiétázól vmi étvágycsökkentőt dobj be mellé...
Egyszerűen nem értem, most én vagyok hü-lye, vagy értelmezési zavarban szenvedek.
Az egyik mondatban amivel a biotec reklámozza azt írja....
"... 21 g WPI (tejsavófehérje-izolátum) fehérje BCAA-kal...."
A termék összetételénél pedig ezt írják:
Protein premix (Whey protein isolate, hydrolysed whey protein isolate, cross-flow ultra filtration whey protein concentrate, BCAAs)
Tehát ez egyáltalán nem 100%-ban whey izolátum.
Clint kezdek benned kellemesen "csalódani?!?!?!? ;-)
Végre valaki, aki próbálja kikerülni a gyártó/forgalmazók protein "trükkjeit".
Már annyiszor leírtam a "beetető" reklám maszlagon mindenki rövid, gyors iramba hagyja ki. Nézze a termék dobozán az összetétel feliratot, és ott már is minden (majd nem minden) lekövetkeztethető lenne.
Ha ezt a vásárlók betartanák, akkor olyan proteinek mint gaspari, carnivor, arnold alapból az amcsiknak kellene megrágniuk..... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!